Re: Krēsli,platformas/Кресло,платформа
Šitādu ķerriņu vajadzētu uz jūras copi. Būtu saliekama,izjaucama-vispār būtu super.
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Krēsli,platformas/Кресло,платформа
Šitādu ķerriņu vajadzētu uz jūras copi. Būtu saliekama,izjaucama-vispār būtu super.
jau iepriekš rakstīju, jūras copei uz šādiem ratiem piestiprinu plastmasas kasti, kurā salieku visas mantas, trubas arī piestiprinu pie rāmja, plecā tikai makšķeru soma un uz priekšu, ar paceltu galvu
Noņemot no rāmja riteņus un atbalsta peku, konstrukcija paliek pavisam kompakta, kaut gan pievēršoties copei pa nopietno, nedaudz arī jāpiedomā par mašīnas izvēli, bet tas jau ir cits stāsts
Ja tā peka ir noskrūvējama,tad forši. Paliek taisnais leņķis,kas pats par sevi ir kompakta konstrukcija.
Jāatrod kāds metinātājs un jāpalūdz uzmeistarot.
P.S. Kas par caurulēm_kapara vai tērauda cinkotas? Vai zem pilnas slodzes rokturis izvilktā stāvoklī jūtas omulīgi,negrib locīties?
... Kas par caurulēm_kapara vai tērauda cinkotas?
parastā 20mm melnā caurule un tādi paši līkumi, rokturim 15 mm , bet tā jau izvilkta no lūžņiem, jo veikalā nebija . Tagad tiek pilnveidota arī mana tačka, tai jau būs atlokāma peka , pie tam ar atsperes mehānismu .
kola wrote:Es gribu kātiņu piekrastes copei, tuvajai distancei, stāvošiem vai viegli tekošiem ūdeņiem. Lietošu 10-15g barotavas (pašlaik gatavoju), kaut pie tik tuvās distances var barotavas nelietot vispār, bet barību mest ar roku. Tā būs tāda copes izvirtība. Viss ļoti izsmalcināts Es apzinos, ka lomos būs mazas zivteles, bet to vajag kompensēt ar super smalkiem rīkiem. Varbūt kāds kaut ko tādu ražo? Man nedeg, varu pagaidām iztikt ar atbilstošu spininga kātu. Ja uzpeld kaut kas interesants, atsūti linku.
tests...
KOLA...- ALBAKORĀ iespējams ir tas ,ko Tu gribi -pikerītis no COLMIC .
TOCCO COREGONE ,-garumi 1.8 ,2.1 ,2.4 m.
Es iepirku 2.4m ,-nu ellīgi glauns priekš tām naudiņām uz atlaidi .
Pats galvenais ,ka viņu var izmantot arī kā mikruhu...
Vai kads zin vietu kur Latvija var iegadat Korum produkciju (Kreslus, feeder arm, utt.)?
Vai kads zin vietu kur Latvija var iegadat Korum produkciju (Kreslus, feeder arm, utt.)?
Brīvības 211 un Dzelzavas 21a veikalos Ēsma var dabut to produkciju.
mreshkin wrote:Vai kads zin vietu kur Latvija var iegadat Korum produkciju (Kreslus, feeder arm, utt.)?
...Pietam Dresden jau te noreklamēja tieši to ,ko TU gribi...
Preston Off Box Ripple Bars
Trīs veidu paliknis,der Korum krēslam un daudzām platformām.
Matrix Trolly
Ja reiz panesās tāda tēma ielikšu arī kādu modeli.Uz video viss ir redzams,cenu konkrēti patreiz nenosaukšu,bet nav no lētaiem.Tādu ķeru katrā mašīnā arī neievietosi
Korum Twin-Wheeled Trolley
Šis izstrādājums ir universālāks,vajadzības gadījumā pilnīgi izjaucams.Paredzēts āksesuāru krēsla transportēšanai un visa pārējā kas tam nāk klāt.Augšējais stiprinājums ir regulējams pēc vajadzības.
cena aptuveni 60Ls
Aleksej.Prof wrote:mreshkin wrote:Vai kads zin vietu kur Latvija var iegadat Korum produkciju (Kreslus, feeder arm, utt.)?
...Pietam Dresden jau te noreklamēja tieši to ,ko TU gribi...
Volvo!
Es nejautaju aprakstu, gana daudz par to zinu. Es jautaju kur!!!!
Un vispar zinu ari vietu kur to visu daudz letak dabut
mreshkin wrote:volvo wrote:...Pietam Dresden jau te noreklamēja tieši to ,ko TU gribi...
Volvo!
Es nejautaju aprakstu, gana daudz par to zinu. Es jautaju kur!!!!
Un vispar zinu ari vietu kur to visu daudz letak dabutTad kāda jēga Taviem jautājumiem??? Dodies tur kur vari dabūt lētāk.
Piekrītu Janam!
volvo wrote:kola wrote:Es gribu kātiņu piekrastes copei, tuvajai distancei, stāvošiem vai viegli tekošiem ūdeņiem. Lietošu 10-15g barotavas (pašlaik gatavoju), kaut pie tik tuvās distances var barotavas nelietot vispār, bet barību mest ar roku. Tā būs tāda copes izvirtība. Viss ļoti izsmalcināts Es apzinos, ka lomos būs mazas zivteles, bet to vajag kompensēt ar super smalkiem rīkiem. Varbūt kāds kaut ko tādu ražo? Man nedeg, varu pagaidām iztikt ar atbilstošu spininga kātu. Ja uzpeld kaut kas interesants, atsūti linku.
tests...
KOLA...- ALBAKORĀ iespējams ir tas ,ko Tu gribi -pikerītis no COLMIC .
TOCCO COREGONE ,-garumi 1.8 ,2.1 ,2.4 m.
Es iepirku 2.4m ,-nu ellīgi glauns priekš tām naudiņām uz atlaidi .
Pats galvenais ,ka viņu var izmantot arī kā mikruhu...
Paldies. Kas ir mikruha
Preston OFF Box Universal Trolly
Viegli regulējams,pilnībā izjaucams transportēšanai.
cena,aptuveni 80Ls
Preston On/Off Box Trolly Storage Bag
Speciāla soma,stiprināma pie ratiem.Var salikt visus loriņus kas paredzēti platfomai,protams var likt iekšā esmas,baribas,da ko vien vēlās.
cena aptuveni 20Ls
Šis angļu speciālists copei izmanto tikai krēslu (izskatījās pēc Korum) ar iespēju visu sakarināt uz tā.
Baigi jau kompakti viss izskatās video.
http://www.youtube.com/watch?v=XWhiBkCKMdI
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Krēsli,platformas/Кресло,платформа