!!!!!
nesākat atkal tukšu muldēšanu, minimālais iemetiena attālums ir 15 metri !!!!!!!!!! visss, ja cilvēkam gribās pa grunti vilkt barotavu, lai velk, tur paldies dievam zāļu un sūdu pietiek
tiesnesim NAV tiesību man norādīt kur ko aizklipsēt vai nē, bet IR tiesības un tas arī ir reāli jādara, fiksēt iemetiena attālumu, nevis viena, jo spoles lociņš var aizkrist jebkuram, aptīties aukla var jebkuram, bet gan fiksēt vairākus iemetienus aizdomīgi tuvā distance, tad var palūgt šo kātu uz fiksētā attāluma pārmērīšanu, ja sportists grib, tad var piedalīties pie mērīšanas, ja nē, tad var uzticēties tiesnešiem
es domāju, ka problemu nebūs, to vienkārši ir jāpieņem kā pamattēzi, ka ja taisi kātu krasta copei, tad krasts ir 15 m un ne tuvāk, ja sportistam nav mērāmo, tad var palūgt (sagatavošanās laikā vai pat pirms) tiesnešiem mērlentu vai labāk jau gatavu mērāmo no mietiņiem un striķa un nomērīt minimālo attālumu
šo vienkārši ir sākumā jāizrunā, lai visiem viss ir skaidrs un pēc tam jau, es tā domāju, problemu nebūs, tāpat kā ar pavadiņu garumu, visi ir pieraduši un viss ir kārtībā, lai gad dažās montāžās tie minimālie 50 cm arī izskatās stipri īsi )), bet tie ir 50 cm no barotavas apakšas