Re: Copes vietas/Водоёмы
Vismaz tagad zivīm būs pieejama barība un vismaz ķersies lielākas zivis, kā iepriekš
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Upes, ezeri, dīķi / Реки, озера, пруды → Copes vietas/Водоёмы
Vismaz tagad zivīm būs pieejama barība un vismaz ķersies lielākas zivis, kā iepriekš
A ko jus izmantojat pa baribu?
A ko jus izmantojat pa baribu?
šeit diezkan smalki aprakstīts
http://feeder.lv/viewforum.php?id=5
Sestdien nenoturējos un pieripināju pie Lielupes, starp Balto kāpu un Buļļupi. Var fīderot. No ledus ne smakas. Plašums ka nu tik! Laiciņš ar bij konča. Bet nevienas dvēseles krastā. Tikvien cik pērnās tārpu kārbiņas un svetļečoku paciņas.
Tanī vietā nekad neesmu sēdējis. Kāds varbūt ir? Ir kādi komentāri? Kā tur ar dziļumiem, distancēm.
Mīnuss, ka diezgan gabsītis no stāvlaukuma pribambasi jāstibī. Visādi citādi man tā vieta simpatizē, ja ar Volleriem jāsalīdzina.
Šodien laika apstakļi ir tādi (+7C ārā), ka ir stipra vēlme sestdien aizbraukt atklāt sezonu. Ir doma uz Voleriem pirmo reizi mužā aizbraukt. Ceru ka inventārs un barotavu rezerves ļaus pamakšķerēt šajā vietā
Šodien laika apstakļi ir tādi (+7C ārā), ka ir stipra vēlme sestdien aizbraukt atklāt sezonu. Ir doma uz Voleriem pirmo reizi mužā aizbraukt. Ceru ka inventārs un barotavu rezerves ļaus pamakšķerēt šajā vietā
Nekādas dižās rezerves tur nevajag . Ja nenosēdīsies pāris : laimīgajās : vietās ,-neko nenorausi .
Ne asakas !
Tfu, tfu, tfu... Nu tad zināšu, ka pāris tādas vietiņas tomēr ir, un, ja sākšu zaudēt inventāru, tad mainīšu dislokāciju, paldies pa informāciju!
Šodien jau pat drusku savācu mantas, barību sakārtoju, tagad rokas tik patīkami smaržo un atgādina feederi, ka izskatās ka sestdien jau nav citu variantu ka aizbraukt
Kā tur iet Voleros? Man vienbrīd likās, ka ar vellapēdu braukšu un pacopēšu, bet tā migla laikam kādu vīrusu atsūtījusi. Drebulis klāt, bet tiek dzīts prom. ) Baigi velk to pīderi iemērkt. Ja pēc nedēļas būs piemēroti laika apstākļi, tad token aizripošu.
Sveiki visiem!
Šodien, kā arī bija plānots, atklāju sezonu. Var uzskatīt ka veiksmīgi, jo zivtiņas rokās paturētas, copes redzētas, vieta kur sēdēju smuka, laika apstaļi patīkami, kaimiņi arī patīkami cilvēki, un arī daudz skatītāju
Bet ja detalizētāk, tad noķerti divi nano asari ap 10cm katrs Vēl ap 5-7 copites. Ja pavisam nopietni, tad praktiski tukšums kopumā It kā visiem tā bija, bet kaimiņš pie manis tomēr nokēra vienu zemmera vimbu un breksiti uz kādiem 250-300gr. Tā ka kaut kas tur tomēr ir zem udens.
Barību izmantoju Traper Sekret Breksis melns + sarkans nedaudz. Baltie + motils + pinka dažādās kombinācijās.
Nu un dažas fotkas:
Pirmais nano asaris Otrais tāds pats.
Ērta vietiņa:
Atradiet kaķi:
Mīgla gandrīz visu dienu bija.
Es sodien arī atklaju sezonu un es biju gauja nokeru divas vimbas mera smukas bet kaiminc nokera piecas vimbas mera un taiminu divi kg
Minku šodien redzēju, kaimiņš arī sēž tur pat, laikam 2 diennieks viņiem.
Открыл сезон в районе Адажи. Время было мало, рыбу не поймал, разговоров про вчерашнюю рыбалку наслушался немеренно. Траву несёт но ловить можно
повторил заезд с 11 до 14, за 3 часа 1 вимба в размер 2 детёныша и что не понятно 2 налимчика за 30 см
serz skoka gram karmusku lažil? ja tože sabirajus atkrivat sezon okola doma
120 грамм + заброс на 20-25 метров
В районе Царникавы со вторника зашёл лещ, ловятся вполне неплохие экземпляры, но выше, к Адажи пока не скатился. Будем ждать.
Vakar bijam atkal vimbas ap Teteli. Vimbu nebija, bet garlaicigi ari nebija, lietus pamatigs. Izmeginaju jaunas breksu baribas no Sensas
Hei, copmaņi!
Vai kādam ir sanacis fiderēt Kāla ezera rietumu krastā?
Ar ko tur jareķinās?
Ir plāns apciemot šo ezeru.
Hei, copmaņi!
Vai kādam ir sanacis fiderēt Kāla ezera rietumu krastā?
Ar ko tur jareķinās?
Ir plāns apciemot šo ezeru.
Tikai no krasta un ezera Z pusē esmu darbojies, ā un vēl ziemā. Bet toreiz fīderi nezināju, sen tas bij. Naktī uz grunteni vulgaris pa mēra zutēnam noteikti bij galā. Ēsma - nočņiks vulgaris. Ir baudīts arī ziemā - bija baltā zivs. 90 -tajos, pie krasta ieliktā īsajā ( ap 15m) ķīnietī - 3 asari no 0.9 līdz 1,5kg. Es gan to tīklu neliku, tikai redzēju rezultātu. Noteikti var mēģināt fīderēt.
Feeder.lv → Upes, ezeri, dīķi / Реки, озера, пруды → Copes vietas/Водоёмы