Re: VOLVO TANDEM CUP
Varu kādam pāri sastādīt, bet tajā vietā neesmu copējis...
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → VOLVO TANDEM CUP
Varu kādam pāri sastādīt, bet tajā vietā neesmu copējis...
Es parakstos. Domāju ka otro pusīti atradīšu. Mēģināšu kādu dāvanukarti, vai kādu prezentu no Elektrostudijas sarunāt
Es ar iekšā! Iesildīt kātus priekš LČ.
Volvo malacis kārtīgs aktīvists. Cepuri nost.
Volvo uzvani man lūdzu, nr kkur nosvidis pa gadu!!!
kstaķi nav slikta ideja
Komanda KVARCA LIEPAS gatava startēt...
es par 25. jo tad jau nāk Sensas virsū un padaudz tik īsā laikaposmā. es jau sev brīvu ieliku
pietiks man liekas ar 5h pirmajiem mačiem
Nu re kas tautas jau pieteikušies ! Jāsāk tik reģistrācija lai redz kam gatavoties .
Par datumiem ja 8-9 Sensas tad drošvien ka 25.04 jo divas nedēļas nogales pēc kārtas nav labi.
Ja par zivīm tad šādos neoficālos pasākumos jāķer viss kas ķeras bet lai nu paliek org. ziņā.
Pa cik sesdiena ja laicīgi iesāk var pasēdēt ar ilgāk.
Par fletiem un metodi diez vai jo tad jāatļauj arī boilas,pelletes,spombi,kobras,kaķenes,marķieri utt.Vai to vajag,pietiks ar clasic feederi .
...
Par datumiem ja 8-9 Sensas tad drošvien ka 25.04 jo divas nedēļas nogales pēc kārtas nav labi.
Ja par zivīm tad šādos neoficālos pasākumos jāķer viss kas ķeras bet lai nu paliek org. ziņā.
Pa cik sesdiena ja laicīgi iesāk var pasēdēt ar ilgāk.
... .
Ja 25.04,tātad sestdiena, īsti vēlmes piedalīties nav. Piedalīties mačos, pat tādos festivāla tipa, ne reizi iepriekš neredzot ūdeņus kuros jāmakšķerē, manuprāt ir tīrā avantūra.
Kāpēc gan nerīkot 26.04 (svētdienā), tad var aizbraukt iepriekšējā dienā un paskatīt ūdeņus, lai nākošajā dienā var daudzmaz sakarīgi startēt. Gan jau ka tur ir arī kur pārnakšņot.
Bet tas jau organizatoru ziņā, lai jau rīko kaut nedēļas vidū.
Volvo jau rakstīja ka nekas vēl nav akmenī kalts.Jautājums vairāk bija par maija sākumu vai aprīļa beigām.Sedienas vienīgā priekšrocība ir ka vīri pēc kārtīgas copes var vēl svēdien vēl nedaudz pacopēt ,nav uzreiz uz darbu.Man personīgi nav nekas ar pret svēdienu.Cik sapratu šī tāda aptauja līdz 10.04.
Par fletiem un metodi diez vai jo tad jāatļauj arī boilas,pelletes,spombi,kobras,kaķenes,marķieri utt.Vai to vajag,pietiks ar clasic feederi .
Man gan gribētos iemēģināt metodi maču režīmā, kad vēl ja ne tādā kausā? Turklāt visi pasākumi notiek tikai upēs. Tad vēl paverās daudz taktisku gājienu, pārinieks piemēram var ķert ar klassisko fīderi!
Tad vēl paverās daudz taktisku gājienu, pārinieks piemēram var ķert ar klassisko fīderi!
Kamēr Tu ar kaķeni kukurūzu šauj
Es ari pa 25.04 vai 26.04 jo darbdienas ir grūti dabut brīvas .
...Man personīgi nav nekas ar pret svēdienu.Cik sapratu šī tāda aptauja līdz 10.04.
Māri neķer kreņķi. Manis rakstītais nebij domāts kā uzbrauciens Tev, tik mans viedoklis par pasākuma norises dienām.
Par method.
Šoreiz gribas piekrist Dresden, kāpēc gan neatļaut, kas tur tik slikts. Lai ir mata sistēma, boilas, pelets, mākslīgā kukurūza u.t.t., jo viss tas ir izmantojams arī klasiskajā. Savukārt barošana tikai ar fīder barotavām, nekādi marķieri - grunts taustīšana tik ar svinu kā klasiskajā. Šāda tipa sacensības tiek praktizētas ārpus Latvijas un neviens tur problēmas nesaskata, jo katram ir brīva izvēle kādā stilā darboties.
A to mēs tā esam iegrimuši klasiskajā fīderī pēc FIPsed noteikumiem, ka reizēm gribas domāt ka citādi vairs i makšķerēt nemākam. Bet fīderis pēc FIPsed noteikumiem ir tikai neliela daļiņa no tā ko sevī ietver jēdziens fīdermakšķerēšana. (IMHO )
Es iesaku nofilmėt šo pasākumu un uztaisīt filmiņu, vai ir kāds interesents. ??????
Pirmaja lapā varat iepazīties ar nolikumu. Varbūt kadam ir vēl kāda ideja - rakstiet.
5.2.Sektoru izloze notiek pirms sacensībām. Katram dalībniekam tiek piešķirts sektors, ne mazāks par 15. metriem.
.
Tad dalībniekam vai komandai tiek piešķirts sektors?????????
volvo wrote:5.2.Sektoru izloze notiek pirms sacensībām. Katram dalībniekam tiek piešķirts sektors, ne mazāks par 15. metriem.
.Tad dalībniekam vai komandai tiek piešķirts sektors?????????
Pārim .
Izlasīju noteikumus.Ja pareizi sapratu flets ar kukurūzu vai balto čupu ir legāls ?
Nedaudz nepa temu
Pasaules cempis zemledus makskeresana Latvija pec pirmas dienas 2. vieta
1.Somija-17p
2.Latvija-23p
3.Krievija-23p
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → VOLVO TANDEM CUP