Kvarcs- nekādu problēmu, ja būs ar ko padalīšos arī ar info.
Es saprotu ka LČ katrs operē savā starpā un ari malējot acīs, bet šāda veida sacīkstes liederīgi būtu izmantot kopīgas idejas veidošanai. Es saprotu ka ir forši būt nedaudz spēcīgākam par citiem saviem iezemiešiem
Šobrīd ir īstais brīdis izaugsmei, kad esam iz.......sti PČ. I r jāsaprot, ka ja neattīstīsies visi dalībnieki no savas valsts, tad arī stiprākie būs vājākie starp pasaules vājākajiem. Un jo vairāk zinās vājākie jo lielāks stimuls stiprākajiem būs attīstīties.
Un ja pagaidām Latvijai nebija isti neviens kurš zin kas vajadzīgs, tad tagad ir un tas ir NG. Jo viņš ar savu pieredzi var no latvijas izzīst labu izlasi, tikai pašiem ir jasaprot vai gribat būt kkas latvijā un kaimiņš tevi apbrīnotu, vai arī būt pasaules mēroga sportists ar kuru rēķinātos visas valstis.
Es uzskatu ka pirmā lieta kas veicinās pašizaugsmi ir citu izaugsmes veicināšana.
Tagad sanāk tā, Ir latvijā stiprākais 6nieks kurš redz ka viņus neviens neapdraud, priekškam attīstīties, tikmēr pārējas valstis vnk merkaķa atrūmā iet uz priekšu, un drīs daudzas no tām noķert būs nereāli.
Jebkurš komandas sports pirmāmkārtām ir savstarpēja sapratne, ir jābut tā ka vienā sektorā Volvo nolaiž gāzi, otrā Bubis jau zin kas notiek trešajā sektorā. Zinu ka tas uz doto brīdi izklausās nereāli, bet ja nebeigsies šitā smirdēšana kas tagad fīderī notiek, drīz būs pa visam auzas.
Un redzot limēni kurš attīstas neapstājoties, ir skaidrs ka treniņš nav aizbraukt uz sacensību vietu pacopēt brekšus.
Varu derēt ja kāds no apakšgala vienu vasaru vēltītu tikai sikzivtiņu stancēšanai, tīri attīstīt ātrumu un pie apstākļiem kad nav konkurences tas būtu vienreizīgs, rezultāts būtu daudz labāks.
Daudzi satraucās par sponsoriem. Ja būtu saskanīga izlase, kautvai komanda,kas rādītu rezultātu visur nevis tikai mājas, sponsorus varētu atrast daudz vienkāršāk.
Tubertinī visi aicināti ciemos, kautvai uz Jokermaizīti.