Ievērojot tradīciju atskaitīte jāuzraksta.Aizbraukšana sanāca diezgan stresaina,ieradāmies piekdien pavēlu.Steigā uzcēlām nometni,bračka palika iekārtoties,es uz upi.Tuvumā viss aizņemts un bija jāvelkas uz gandrīz pašu tālāko galu.Cope bija vāja,vīri bij jau tur dienu nocopējuši,kamēr sapratu kas notiek bija jau jāmet miers.Zupa gaidīja .Pieredze apmaiņa jaukā gaisotnē ievilkās un gulēt tikām tikai pēc vieniem.
Pirmā dienā ielozējos B zonas bēdīgajā galā.Otrā galā tur vieta kur patstāvīgi copē,atiecīgi ar zivis turas.Jāsaka ka zivis daudzmaz copēja bet nu ārā nenāca neparko.Dēļ gliemenēm pazaudēju daudz zivis,iztērēju vai pusi pavadu.Izdarīju ko varēju,6,5 punkti,likās ka būs vājāk.Nieka 50-60g varēja krietni uzlabot rezultātu.Vakars atkal pa smuko,nezinu kā tai vidējā pieredzes apmaiņas stāvoklī trāpiju divreiz pa to pludu,bet nu balviņa mana .
Otrā dienā trāpījās samērā laba vieta pie bāzes A9.Zivis atsaucās samērā ātri,nekas dižs gan nebija.Vīri blakus ar neļāva atslābināties.Ienāca ziņas ka bračka velk lielos,sadēvām pa daudz un protams pārbarojam .Pēdējo stundu var teikt kūkojām kolektīvi.
Kopumā jāsaka ka vieta interesanta,sarežģīta,zivtiņa ar var trāpīties vietām.Daudz atkarājas no izlozes.Sanāca perfekts treniņš LČ posmam.14 vieta pagaidām labākais sasniegums mačos.Bračka vispār monstrs,lielākā zivs,zona otrā dienā,vieta ar smuka 7.Tas divarpusnieks ar 0,09 pavadu(Preston) drošvien daudz nervu prasīja.
Jāsaka ka man jau viss patika ļoti,labrāt tā ņemtos dienas desmit .Secināju ka visvairāk man tai mūsu sportā patīk tā jaukā kompānija,tieši cilvēki.Sūdīgs cilvēks jau nevar būt labs makšķernieks.
Protams LIELS paldies Ēsmas komandai,viņiem jau bija visgrūtāk,visa organizācija un vēl jācopē ar .Vis bija OK.Spešal paldies pavāram,zupas un šašliks bija dievīgi.Vēlreiz sveicam Uldi ar otro Ēsmas kausu !!!!!.Tiksimies augustā .
CMS Valmiera