Saproti, nav pat runa par maili. Ja jāķer maili, tad ķeram. Ja negribam viņu, tad tā arī nolikumā ierakstam. Tik tālu, es domāju, ka viss tā kā ir skaidrs. Vēlreiz atkārtošos - problēma ir ar 10 metru noteikumu ieviešanas mēģinājumu. Neredzu šos noteikumus nekādos nolikuma pielikumos, kā to apgalvo Dresdens. Nav viņš skaidri definēts - tātad katrs kā sapratīs tā arī darīs. Vēl skaidrāk es nemāku pateikt.:D
Izdomāju alegoriju. Ja es satieku čomu un redzu, ka viņam netīšām attaisījusies bikšupriekša un priekšnieks pabāzis no turienes galvu, tad man kā čomam ir pienākums pieiet un diskrēti pačukstēt par divdomīgo situāciju. Ja es redzu, ka džeki labu gribēdami, mēģina organizēt čempi un taisa noteikumus pēc situācijas, bet ir skaidri redzams "prakols", tad man gribās par to painformēt un mēģināt dot savu pienesumu, lai jautājumu sakārtotu juridiski korektu. Bet, ja uz manu aizrādījumu atbilde ir "nekas nekas, tas ir normāli, ka ķīlis vaļā, tā jābūt, es tā vienmēr staigāju" - nu tad pofig, staigājiet ar vaļējām bikšupriekšām.
Dačņiks forever