Re: Foto konkurss / Фото конкурс
Karpa 7,700 , Valdemara diķi
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Runājam par visu/Курилка → Foto konkurss / Фото конкурс
Karpa 7,700 , Valdemara diķi
Man patika siluro bildes.
Siluro pazīstu personīgi. Viņš joprojām man nav pārmetis par jūras braucienu. Visu cieņu.
man iepatikas
Līdaka 123cm, kaut kur ap 15 kg. C&R
Asaris 48cm, 1750gr. C&R
Šīgada ventas maču brekšuks. Šis gan tika nogādāts kūpinātavā...
Pagarinam konkursu līdz Novembra sākumam. Tik filmējat un liekat iekšā!
Pavisam aizmirsu... konkurs noslēdzās, balvu saņēma Edgars. Paldies visiem kas piedalījās, kaut kad nakotnē uzrikosim ko līdzīgu.
Paldie Dresdenam par sagādāto balvu! Kas bija balvā? Vesels maiss ar sexīgām barotavām un vēl viss kaut ko.., tā kā kungi un dāmas bildējat smukas bildes un gan jau Dresdens vēl kādu konkursu uzrīkos! Bet ja skatās pēc eirovīzijas principa, tad uzvarētājs rīko nākošo konkursu...
Ja man foruma vadība atļautu rīkot es varētu tuvākajā laikā izdomāt kādu balvu varētu piešķirt un uzrīkot kaut ko..
Paldie Dresdenam par sagādāto balvu! Kas bija balvā? Vesels maiss ar sexīgām barotavām un vēl viss kaut ko.., tā kā kungi un dāmas bildējat smukas bildes un gan jau Dresdens vēl kādu konkursu uzrīkos! Bet ja skatās pēc eirovīzijas principa, tad uzvarētājs rīko nākošo konkursu...
Ja man foruma vadība atļautu rīkot es varētu tuvākajā laikā izdomāt kādu balvu varētu piešķirt un uzrīkot kaut ko..
Nav problēmu Edgar, rīko cik vien uziet. Varētu būt vairak tādu entuziastu!
Pabiju copē! file:///C:/Users/Asus/Pictures/Pie%20Mišas/DSC02619.JPG
a kapec man nerada daudzas bildes tikai tadus mazus lodzinus ka tas par paskatities?
a kapec man nerada daudzas bildes tikai tadus mazus lodzinus ka tas par paskatities?
Dažas bildes ilgāk lādē, tad vēl mēģini attīrīt brauzera atmiņu.
Kā es vakaro aizvietoju TV !!!
Copeeeeee !!!!!
Dresden, kad rīkosi nākamo bilžu konkursu? Vienkārši ir iekrājies pamatīgs bilžu daudzums, ko ielādēt!
Dresden, kad rīkosi nākamo bilžu konkursu? Vienkārši ir iekrājies pamatīgs bilžu daudzums, ko ielādēt!
Kaut kad rudenī, ne ātrāk.
Feeder.lv → Runājam par visu/Курилка → Foto konkurss / Фото конкурс