Re: SENSAS Baltijas kauss 2014/SENSAS Балтийский кубок 2014
nedaudz nesapratu uzbraucienu, bet nu labi.
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → SENSAS Baltijas kauss 2014/SENSAS Балтийский кубок 2014
nedaudz nesapratu uzbraucienu, bet nu labi.
Blin, es taču rakstīju, no 20.04. :):):)
Eh lāci, lāci...... , Tu taču neesi bokseris, lai lēni saprastu, armijā prapors arī nebiji :):)
Man vienkārši patīk, ka Tu vienmēr aktīvi taisīts piedalīties visur, bet..... Beigās nolec, tāpēc smaidot uzbraucu :):)
Blin, es taču rakstīju, no 20.04. :):):)
Poņil - ne durak, durak bi neponel!
viss kārtībā uz Sensas kausu 100% būšu.
NG wrote:A kāda Tev daļa, tevi mamma nelaidīs tik un tā :):):), bet izbaudi izbaudi visus labumus , ja jau reiz tas radīšanas process tā patīk, tad baudi arī auklēšanu :):)
Igauņi būs 2-3, leiši ????? Ar viņiem hvz vienmēr ir, bet gan jau pārītis atbrauks, nu cik paši salasīsimies...., no 20. Sākas pieteikšanās...., es jau ceru, ka cilvēki 40 savāksies....
Galvenā balva Sensas platforma jau ir atnākusi....
Gribu platformu!
Cik sapratu var jau sūtīt tev uz ēpastu pieteikumu?
Dresden, a kurš tārpus tirgos tajā datumā man liekas Tev vecīt ir jāstrādā un jāskatās uz veikalā esošajām platformām
Dresden, a kurš tārpus tirgos tajā datumā man liekas Tev vecīt ir jāstrādā un jāskatās uz veikalā esošajām platformām
Ir jau kas bez manis tirgos, veikalā esošas esmu jau atskatījies!
kungi un dāmas , atgādinu, ka ir sākta dalībnieku reģistrācija sacensībām jaukatajā makišķerēšanā (fīderis-pludiņš)
SENSAS Baltic Cup 2014
Sacensības notiks 10.un 11. maijā Ventā, starp Skrundu un Kuldīgu, labajā krastā, pretī ''Ierām", tradicionālajā sacensību vietā
ja plānojat piedalīties, tad piesakieties savlaicīgi, jo vieta ļauj izlikt ne vairāk kā 50 dalībniekus, attiecīgi tik pieteikumi arī tiks pieņemti, būs igauņu fīderisti, būs leišu pludiņmakšķernieki un visi labākie Latvijas pludiņa un fīdera dīdītāji
nolikums ir iekš fishing.lv un copeslietas.lv
Cik daudz jau ir pieteikušies? Vienkārši ir kautrīgie kas domā, ka vairs nav brīvu vietu. Ja ir iespēja izliekat dalībnieku sarakstu.
Lidz otrdienai ieskaitot pieņemu pieteikumus, vietas vel ir, nahren Tev saraksts vajadzīgs:):):), pusi tik un tā nepazīsti, ir ap 36-37 cilvēki
Надеюсь никто э-маилом не ошибся,а то приедит и не обнаружит себя в списках
Lidz otrdienai ieskaitot pieņemu pieteikumus, vietas vel ir, nahren Tev saraksts vajadzīgs:):):), pusi tik un tā nepazīsti, ir ap 36-37 cilvēki
Man būtu interesanti, bet vispār galvenais bija zināt vai ir brīvas vietas.
2 igauņi 4 leiši, pārējie visi vietējie aborigēni, pamatā fīderisti :):)
43 dalībnieki ir pieteikušies
Laiks mainīsies, paliks siltāks, ļoti iespējams, ka ļoti kļūs daudz labāki :):), bet briest grūta cīņa, kur vinnēs tie, kas laikā sapratīs kā pierunāt zivis, būt jau viņas tur ir :):)
Sanāca ļoti smaga , psiholoģiski smaga cope, bet .... arī ļoti interesanta, Venta nebeidz pārsteigt :), ceru, ka vairumam dalībnieku šīs sacensības neatsita vēlmi piedalīties mačos :), ceru nākošgad Sensas kausā redzēt vēl vairāk dalībnieku, šogad redz fīderis ielika pludam :), arī pats otrā dienā ķēru ar fīderi no otra krasta un .... Ķērās bikiņ :)
cīņa bija smaga.... pats ļoti daudz atklāsmes ieguvu atmosfēra laba kompānija arī.
super un paldies
Labs pasāciens ar labu kompāniju un gardiem "cepumiem" in Milo camp
pats ļoti daudz atklāsmes ieguvu
........par to, kurā brīdī ir cerība līņa copi sagaidīt ???????????
Ekstremālas sacensības, gan laika apstākļi, gan Venta nepārstāja parsteigt. Te Vējš, te saule, te lietus, zivis uzvedās vispār nesaprotami... Kā jau rakstīja NG, ļoti smagas sacensības, man neskatoties uz visām grūtībām ļoti patika. Labs tusiņš, svaigs gaiss, cepumi...
P.S NG ja ir iespēja, tad vai nu izliec, vai arī atsūti lūdzu man uz ēpastu rezultātu apkopojumu.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → SENSAS Baltijas kauss 2014/SENSAS Балтийский кубок 2014