Re: Citi pasākumi/Другие мероприятия
Doma nav slikta
Šodien uztrennējies??????????
Lasi manu postu par Juglu.
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → Citi pasākumi/Другие мероприятия
Doma nav slikta
Šodien uztrennējies??????????
Lasi manu postu par Juglu.
siluro wrote:Doma nav slikta
Šodien uztrennējies??????????Lasi manu postu par Juglu.
neuztver nopietni, ko es te murgoju
volvo wrote:siluro wrote:Doma nav slikta
Šodien uztrennējies??????????Lasi manu postu par Juglu.
neuztver nopietni, ko es te murgoju
Lab,lab ,es pats reizēm murgoju ...
Bet satikties tak vajag...
Я тоже постараюсь присоединиться,было бы не плохо знать примерную дату.
Kāds var šeit ielikt linku uz Googl map, kurā varētu redzēt maču vietu Zunda kanālā?
Kāds var šeit ielikt linku uz Googl map, kurā varētu redzēt maču vietu Zunda kanālā?
Nestiprs esmu šajā jautājumā ,bet blakus atrodas Iļģuciema sieviešu klosteris ...
Vladislavs rit ieliks, viņš man preikš atļaujām iezīmēja kartē to vietu :):)
Pašiem jau atrast viegli, ja vienīgi kādam pirmziemniekam :) vajadzēs pastāstīt kur un kā nokļūt
Ja treilerī vai mašīnā guļ, tad tur var arī palikt, daudz mierīgāk kā Voleros
Vietējie copēt daudz, pat pārāk daudz priekš smalkās zivs, kas tur. Ķērās, gaida kaut ko smuku, ļoti iespējams, ka uz mačiem būs breksis un karūsas daudz....., ja nebūs, tad smalkumu pietiks visiem tik un tā :):):)
Vladislavs rit ieliks, viņš man preikš atļaujām iezīmēja kartē to vietu :):)
Pašiem jau atrast viegli, ja vienīgi kādam pirmziemniekam :) vajadzēs pastāstīt kur un kā nokļūt
Ja treilerī vai mašīnā guļ, tad tur var arī palikt, daudz mierīgāk kā Voleros
Vietējie copēt daudz, pat pārāk daudz priekš smalkās zivs, kas tur. Ķērās, gaida kaut ko smuku, ļoti iespējams, ka uz mačiem būs breksis un karūsas daudz....., ja nebūs, tad smalkumu pietiks visiem tik un tā :):):)
Pēc kartes sanāk 300 metri kur izvietoties sportistiem, ja saliek sektorus pa 10 metriem, tad ar to pietiek 30 dalībniekiem.
Pēc kartes sanāk 300 metri kur izvietoties sportistiem, ja saliek sektorus pa 10 metriem, tad ar to pietiek 30 dalībniekiem.
Reāli vairāk vieta tur ir ,bet krūmu gan daudz .
Dresden wrote:Pēc kartes sanāk 300 metri kur izvietoties sportistiem, ja saliek sektorus pa 10 metriem, tad ar to pietiek 30 dalībniekiem.
Reāli vairāk vieta tur ir ,bet krūmu gan daudz .
Domāju ar esošo posmu pietiks, diez vai savāksies vairāk par 35 cilvēkiem.
Tur sektorus var droši likt pa metri 8, pietiks, krūmi .... Mazos nogriezīsim, lielos izņemsim no sektoriem vai ieliksim tos sektorus biki garakus, lai netrauce, cik tad vajag lai normāli iemestu - 1-1,5 m platu joslu aiz muguras
Pietam ... Tur var no apakšas mest :)
Tur sektorus var droši likt pa metri 8, pietiks, krūmi .... Mazos nogriezīsim, lielos izņemsim no sektoriem vai ieliksim tos sektorus biki garakus, lai netrauce, cik tad vajag lai normāli iemestu - 1-1,5 m platu joslu aiz muguras
Pietam ... Tur var no apakšas mest :)
Aptuveni tāda tā doma arī bija, ja sanāks vairāk par 30 cilveku, samazināt sektora platību par pāris metriem. Nāks tuvāk datums tad arī izlemsim kā rīkoties.
ideja laba! Volgas kauss 2014
Volgas kauss šoreiz nesanāks ,-pārāk tālu
Bet ir maza domele uzrīkot mazu, experimentālu ,VOLVO kausu Zundā .
Ar simbolisku dalības maksu -5.eur. no kakla .
Ja atradīšu sponsorus ,būs arī balvas .
Pamatdoma -iesaistīt jaunpienācējus ,jauniņos un visus tos ,kas it kā grib ,bet baidās .
Ja pasākumam būs lemts notikt ,-nolikums būs ļoti demokrātisks . ( lai kāds nenobītos no šoklīdera un līdzīgiem zvēriem )
Par tārpiem -kam vajadzēs ,palīdzēšu iegādāties par sportistu cipariem .
Datumi varētu būt 20. vai 27. aprīlis .
Gaidu ieteikumus ,papildinājumus, idejas...
Lai kāds nepārprastu ,-es jebkurā gadījumā nebūšu + eur. -mīnusos gan .
Pat ,ja man nekas nesanāks ,- tuss pēc ziemas tak notiks , vai ne ?!
Pustj on budet nazivatsja hotj ZAPOROZHEC KAUSS,lish bi sobratsja,polovitj vsem vmeste,radi udovoljstvija,atmosferu vspomnitj sportivnuju.
pag tu taisīsi tipa kausu un pats nebūsi?
Tajā vietā aptuveni, protams, no Ķīpenes krasta arī var mēģināt?
Man no studiju laikiem tas kanāls asociējas ar drazu, kas tur sagāzta, samesta... bet tagad laikam diezgan tīra?
Tajā vietā aptuveni, protams, no Ķīpenes krasta arī var mēģināt?
Man no studiju laikiem tas kanāls asociējas ar drazu, kas tur sagāzta, samesta... bet tagad laikam diezgan tīra?
Daudz viet ūdens kļuvis tīrāks, tas pateicoties tam, ka ir slēgtas rūpnīcas. Piemēram tai pašā Juglā ir uzradušies vēži, Daugavā arī, tas vien liecina par ūdens tīrību.
Zundā neesmu makšķerējis, bet drīz tas tiks labots.
man tas pats
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → Citi pasākumi/Другие мероприятия