Re: Ēsmas kauss 2014 / Кубок Ēsma 2014
Ну как будет так будет,те кто не приедут на тренеровку тоже буду с недвольными лицами когда их на отдельную жеребьевку кинут.Тут так получется с одной стороны хорошо,а с другой не очень
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → Ēsmas kauss 2014 / Кубок Ēsma 2014
Ну как будет так будет,те кто не приедут на тренеровку тоже буду с недвольными лицами когда их на отдельную жеребьевку кинут.Тут так получется с одной стороны хорошо,а с другой не очень
Обычно "опоздавшие" это два, три человека. Большинство народу на тренировке присутствует. К тому же виноват только сам если не смог приехать, обычно тренировки везде обязательны.
В волерах долеко не 2-3 было.Я сам на последнем туре латвийском не был на тренеровке,и очень пожалел,чего никогда больше делать не буду.Тот кто не приехал на тренеровку уже не в очень хорошей ситуации,я считаю.а если его еще и не чищеный сектор и не кормленый,так может сделать поблажку 2ой фидер разрешить закинуть
В волерах долеко не 2-3 было.Я сам на последнем туре латвийском не был на тренеровке,и очень пожалел,чего никогда больше делать не буду.Тот кто не приехал на тренеровку уже не в очень хорошей ситуации,я считаю.а если его еще и не чищеный сектор и не кормленый,так может сделать поблажку 2ой фидер разрешить закинуть
Можно и второй фидер. Ну те кто не приежаяют на тренировку обычно не на что не претендуют, для них это просто тусовка. Бывает конечно исключение. Считаю от этого не должны страдать те люди которые тратят своё время и ответственно готовятся к соревнованиям.
...
О том и пишу, я лично был бы не в обиде если меня автоматом поставят в не кормленный сектор.
...
Kas attiecas uz barošanu, tad pilnīgi piekrītu, ka tad ja neesi barojis treniņā, tad lozējies nebarotā sektorā. Taču tie kas nevar ierasties uz treniņu var palūgt lai kāds draugs, vai paziņa iebaro sektoru treniņā viņa vietā.
Savukārt lūgt tīrīt sektoru savā vietā diezin vai kāds atļausies. Nu vismaz es noteikti nē. Un tērēt lielāko daļu sagatavošanās laika pirmajā maču dienā lai tīrītu džungļus arī lielas vēlmes nav, jo tā pat jau esi sliktākā pozīcijā nekā tie kas trenējušies iepriekšējā dienā.
Un tik daudz jau nu kausu organizatoram vajadzētu izdarīt, kā daudzmaz iztīrīt sektorus. To cik daudz kuram savai ērtībai vajadzēs jau katrs pēc tam iztīrīs pats un darīs to katru dienu, jo nestartēs jau visas dienas vienā sektorā.
Dresden
beidz cepties
kam ir laiks un gribēšana tie brauc uz treniņu, kam citas lietas, tie nebrauc. Var būt vispirms vajadzētu padomāt par pietiekamu dalībnieku skaitu, un pēc tam jau sākt bīdīt visādus noteikumus. Ēsmas kauss 2013 nebija tie apmeklētākie mači.
Vispirms jau vajadzētu saprast , kur tie mači vispār notiks, un tad jau par zāles tīrīšanu runāt. A mož tur vispār zāļu nebūs. Nu, kā Vallē piemēram
Uldi, kāds cepiens? Tas tak darba process, ja mani neinteresētu pārējo viedoklis es neko te nejautātu.
Kratsa līniju noteikti tīrīs organizātors ( ja būs tāda nepieciešamība ), lēpenes izcirpt domāju vajag pašiem, jo katrs jau pa savam izvietojās sektorā. Vairāk iet runa tieši par barošanu.
Vieta, visdrīzāk Jelgava, ļoti smuka vieta un ērta arī.
P.S. Iepriekšējais kauss bija pirmais, ar katru nākamo pasākumu cerams būs tikai labāk.
...
...
Atkal pilsēta.
Atkal pilsēta.
Man jau arī gribētos vietu kur var smuki ietusēt pēc treniņa un pirmās dienas, bet patreiz nekas nenāk prātā.
Man jau liekas, ka kausu izcīņā nevajag tik strikti- svētki taču LČ gan šīm lietām jāpieiet nopietnāk, protams, ka nepatīkami plēsties lai iespētu līdz startam a cits tai laikā svilpodams čeko ūdens dzīles! Domāju Dresdenam ir cemme no Kalnciema brikšņiem
Man jau liekas, ka kausu izcīņā nevajag tik strikti- svētki taču LČ gan šīm lietām jāpieiet nopietnāk, protams, ka nepatīkami plēsties lai iespētu līdz startam a cits tai laikā svilpodams čeko ūdens dzīles! Domāju Dresdenam ir cemme no Kalnciema brikšņiem
Un ne man vienam! Es nekad neatsakos iztīrīt vietu, esmu cirtis ne vienu vien reizi, bet ja es to daru treniņā un pēc tam tērēju savu laiku uz to pašu sacīkšu dienā, tad ir reāli škrobe. Bet tai pašā laikā cits atbrauc smaidīgs un mierīgi stundu sauļojās tīrā un iebarotā sektora!
Dresden wrote:...
...Atkal pilsēta.
Vieta tiešām ļoti skaista, sakopta, ērta-zāļu nav apkārt daudz ziņkārīgas acis nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kas šajā vietā varētu sabojāt makšķerēšanas svētkus
...
Vieta tiešām ļoti skaista, sakopta, ērta-zāļu nav apkārt daudz ziņkārīgas acis nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kas šajā vietā varētu sabojāt makšķerēšanas svētkus
...
Man jau arī gribētos vietu kur var smuki ietusēt pēc treniņa un pirmās dienas, ...
Man arī
No striktaiem noteikumiem tas būtu vienīgais. Toties sistēmas var siet kādas grib ieskaitot metodi. Šoklīderis arī nebūs obligāts.
MC2 wrote:...
Vieta tiešām ļoti skaista, sakopta, ērta-zāļu nav apkārt daudz ziņkārīgas acis nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kas šajā vietā varētu sabojāt makšķerēšanas svētkusDresden wrote:...
Man jau arī gribētos vietu kur var smuki ietusēt pēc treniņa un pirmās dienas, ...Man arī
Vēl jau būs jārunā ar domi, iespējams varēs vienoties par tusiņa rīkošanu tur pat uz vietas.
MC2 wrote:...
Vieta tiešām ļoti skaista, sakopta, ērta-zāļu nav apkārt daudz ziņkārīgas acis nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kas šajā vietā varētu sabojāt makšķerēšanas svētkusDresden wrote:...
Man jau arī gribētos vietu kur var smuki ietusēt pēc treniņa un pirmās dienas, ...Man arī
Vai mēs slikti ietusējām Voleros uz asvalta plača!?! Tie, kuri vēlējās tusēt, tusēja-skrējēji tāpat skrēja a vietu, kur nakšņot Jelgavā un tās apkaimē pietiek
вообщем август обещает быть особенно загруженным по соревам: Эсма, Тубертини,марафон
sistēmas var siet kādas grib ieskaitot metodi.
atstāj nu to method praktiskajai copei................
Vēl jau paceļās jautājums, vai tur(jelgavā) vispār ir zivis pietiekošā daudzumā, lai rīkotu mačus. Cik saprotu, neviens tur nav mēģinājis copēt.......
Dresden wrote:sistēmas var siet kādas grib ieskaitot metodi.
atstāj nu to method praktiskajai copei................
Vēl jau paceļās jautājums, vai tur(jelgavā) vispār ir zivis pietiekošā daudzumā, lai rīkotu mačus. Cik saprotu, neviens tur nav mēģinājis copēt.......
Mēģināsim, domāju kaut kādām zivīm jau nu noteikti ir jābūt. Vispār pēdējā laikā mačos to tik ķeram - kaut kādas zivis.
Par treniņu ir vēl labāka doma, nerīkot vispār. Būs labi visiem! Turklāt kā jau teica - tas ir tikai kauss.
Sistēmas visas atļautas, nav jēgas šķirot, lai katrs ķer ar to kas patīk.
вообщем август обещает быть особенно загруженным по соревам: Эсма, Тубертини,марафон
Хорошо когда есть из чего выбирать !
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → Ēsmas kauss 2014 / Кубок Ēsma 2014