Re: Lielupe / Лиелупе
Es copēju parasti ar 2 kātiem. Viens paredzēts eksperimentēšanai. Abus nevienmēr var paspēt izvilkt, jo iepriekš es nezinu- vai viņš būs viens no tiem nedaudzajiem, kas neciena citus copmaņus. Lielākā daļa velcē ar motoru un sēž laivā skatoties uz priekšu, un tādā veidā var taču redzēt cik tālu es metu. Piekrītu, ja velcē ar airīšiem vai sēž atmuguriski, tad nevar redzet cik tālu iemests, vai, varbūt, es ar pludu sēžu. Otrs moments, ko darīt, ja 5 pēc kārtas brauc, necopēt vispār.
Bija šitāds viens čalis Lielupes lejtecē:) Vienmēr sēdēja ar muguru pret krastu, vienalga kādā virzienā brauca, vienmēr ķipa neredz krastā sēdošos. ņemot vērā, ka viņam bija pūslis, palielāks plunkšķis pie laivas un cilvēks uzreiz atjēdzas un pavelk tālāk:) Vienu kātu var turēt ar svina pļentaku pie rokas un nenoregulētu distanci:) Bet lielākoties jau visu var jēdzīgi sarunāt:) Man velcētāji nešķiet lielākais ļaunums. Trakāk ir tie, kas vienkārši vālē pāri iebarotajai vietai pilnā ātrumā. Tie gan man nepatīk...