Veseli, copes biedri !!!!!
Atlikšu uz brīdi visus darbus, un šo to uzrakstīšu, par LČ.
Pirmām kārtām paldies organizatoriem, par to ka tādas sacensības vispār ir, paldies visiem dalībniekiem, kas piedalījās. Pavasarī jau nu gan likās, ka dalībnieku būs stipri vairāk, bet nu, kā ir tā ir. Paldies tiesnesim Jānim par izpalīdzēšanu pirmajā dienā .
Nu tagad par sacensībām.
Ar Jan ierodamies sacensību vietā no rīta, sakārtojam nometni, cīnamies ar dunduriem. Sākam copēt tur pat pie bāzes ap 13 00. Ķeras nav, ne mums, ne citiem mūsu zonā esošajiem. Nu trāpās pa kādam pličukam protams. Tā tas turpinās līdz 16 30, kamēr atnāk viens cīņu biedrs, ar kuru kopīgi tēja jāpadzer . Kamēr dzeram tēju, uz ūdenī atstātās makšķeres uzsēžās breksis. Nu labi, tagad gan atzīšos, ja šo breksi izvilku publikas priekšā, tad pēc brīža, ne vienam neredzot, izvilku vēl divus un pa ātro novācos (koroč nošifrējos ) Nu karā ziņā darbības plāns nākošajai dienai ir.
Pirmā sacensību diena- ielozējos lejas galā priekšpēdējais C-7. Ideāli, iepriekšējā dienā tur ir makšķerējuši Igauņi, tātad ir barots un ir bijušas arī zivis.
Starts, pirmajā iemetienā uzsēžās plicis, man k-kā liekās, ka tā nav tā labākā zīme, bet no 0 esmu nost pirmajās 45 sekundēs. Tad kādu brīdi klusums, tad skaista cope- pa zobiem, atkal klusums. 45. min atkal skaista cope un atkal pa zobiem un atkal klusums. Tad gan viss iekustās un ieiet normālās sliedēs. Atlikušajā laikā noķeru 4 brekšukus un diezgan daudz pliču. Izceļu zonu.
2. diena - Ielozējos gandrīz tur pat, kur iepriekš C-5.
Pirmajā metienā atkal plicis, kas šo reiz izrādās, ir zīme, ne tā labākā. Nu nebija jau tā, ka nekas neķērās, bet jūtu, ka apkārtējiem iet labāk. Noķeru vienu brekšuku, nu jau labāk, bet visi trakumi tikai sākās, kad sacensību laiks bija pusē. Copes punkts izslēdzās pilnībā. Divu stundu laikā neredzu nevienu copi. Vai nu kāds plēsējs uz punkta nostājās, vai kāda cita vaina bija, var būt ka šinī gadījumā visatbilstošākais būtu teiciens par dejotāju un olām . Spītīgi sēžu uz sava tukšā punkta, baroju, gaidu breksi, nekas cits mani vairs nevar glābt. Pusstundu līdz beigām ir ilgi gaidītā cope- ķīsis( 5cm). Nākošā metienā asaris, bik lielāks. Ir vēl dažas mikro copītes, ir izsūkti tārpi. Iejaucu pāri palikušo motili nelielā barības daudzumā un turpinu copēt, protams ka nervozēju(laikam ka noķēru arī vienu plici). Pirms 5 min signāla pārmetu, ar domu, ka sēdēšu līdz beigām nepārmetot . Īsi pēc 5 min signāla mana fīder spicīte ietrīcās , kam seko pārliecinošs piespiediens. Cik ilgi gaidīta ir šī cope !!!!! Mani caurstrāvo zibenīga doma- Jā, šis ir mans zvaigžņu brīdis, pēdēja iespēja............
Pēdējā iespēja beidzās ar to, ka sekoja īslaicīgs smagums makšķeres otrā galā, izsūkti tārpi uz āķa un 6,5 punkti zonā
Tā lūk man gāja.
NE ASAKAS arī Jums !!!!!!!!
LSMK-MILO