Re: Foruma darbs/Работа форума
Iztīriet kukies un pārlādejiet brauzeri.
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Runājam par visu/Курилка → Foruma darbs/Работа форума
Man personīgi tas pilnīgi ne cik netraucē, vieglāk trāpīt uz lielu zivi nevis mazu lauciņu kreisajā stūrī
admin
forums vēl joprojām dzīvo pēc ziemas laika........
Ar tehniskiem jautajumiem mums nodarbojas Vitālijs,pats es no tā neko nesaprotu!
Tāpēc ja rodas jautajumi,vai ir kadas idejas u.t.t. vēlams to apspriest šeit.Uz doto brīdi tika izmainītas privāt ziņas,lai būtu ērtak izsekot informācijai.Vēl no jaunumiem nāca klāt iespēja redzēt atbildes uz jūsu postiem.
Iespējams vēl būs funkcija,uz elektronisko pastu nāks paziņojumi no foruma,par to cik tas būs ērti spriedīsim vēlak.
Kas ir Vitālijs un ko viņš dara...?
Man cipars 2 pie Privat Message karājas jau 100 gadus ,un kas tracina visvairāk ,-ziņa reāli parādās uz tablo ar ahūno bremzi ,-vismaz 3. minūtēm...???
Dresden
tā arī nesapratu, vai atbilde uz Tavu vēstuli aizgāja , vai nē???????????
Dresden
tā arī nesapratu, vai atbilde uz Tavu vēstuli aizgāja , vai nē???????????
Atnāca,paldies,nedaudz gļučī PM,bet mēs to noversīsim.
...ļ.cien. admina kungs ,bez tā muļķīgā jautājuma par decembra mēnesi kautkā nevar iztikt...?
Vienu laiku bija miers ,-tagad atkal pēc katra posta tas notiek ....mļin
...kaut kā neiznāk reāli konvertēt simbolus...-tipa uz reālu smaidiņu...? Help !
...vēl viens stulbs jautājums... ...
Kautkā nesanāk pielikt + normāliem postiem...
Klikšķini uz zaļo kvadrātu kam virsū ir + , tad ieraksti komentu un lieta darīta.
Klikšķini uz zaļo kvadrātu kam virsū ir + , tad ieraksti komentu un lieta darīta.
...laikam esu par tupu...
..nesanāk ,mļin ...
nez man viss sanāca.pie profila apakšā ir kur info ir + un - uzspied uz + vai arī - un tad piedāvā ierakstīt komentāru un lieta darīta!
Vēlreiz uzbraukšu adminim ,-tak uzstellējat reiz pareizu pulksteni ...
negribat samainīt melno fonu? kkā neērti
Ja reiz te pavērās par komentāriem, tad gribu šo to piebilst par bildēm. Protams, ka neesam te neviens profesionāls fotogrāfs, bet nu dažus pamatprincipus, kā pasniegt savas veiksmes citiem , ievērot vajadzētu:
- nefotografēt zivis, kuras nosmērētas ar dubļiem, zāli vai sūnām,
- nefotografēt zivis kas asiņo, vai uzkārtas uz svaru āķa vai uzvērtas vēl uz nezin kā.....
-neizmantot, kā salīdzinošus priekšmetus, pudeles vai cigarešu paciņas
- vnk stulbi ir fotografēties ar smēķi zobos
Nu kaut kā tā, baigi daudz tādu bilžu šeit nav, kur varētu piekasīties.
Šīs rindas vairāk rakstu, kā ieteikumu uz priekšdienām, un tās ir tikai un vienīgi manas domas.
Vispār k-kur krievu presē vai soc. tīklos bija baigi labais raksts par copes fotogrāfiju, tikai neatceros, kur
Saņemot PM ,man tas nekā neparādās ...Gaidu ziņu no Justik ,bet iespējams ,ka viņš nemaz nezin ,ka viņam vēstulīte...
jā to par PM vajadzētu atrisināt
paldies
Feeder.lv → Runājam par visu/Курилка → Foruma darbs/Работа форума