Mans viedoklis....
Pieļauju, ka šobrīd mēs esam palikuši pārāk maz, lai veidotu komandas, to parāda arī gaidāmais feeder.lv kauss, kurā ir pieteukušās ja nemaldos komandas 5, kas nozīmē 20 cilv. Ja LC organizatori ir gatavi tam, ka dalībnieku būs vel mazāk kā šogad, tad jā. Bet jau šogad mēs kā sportisti saskārāmies ar to, ka ne visi sektori bija pienācīgi sagatavoti, lai uzņemtu LČ dalībiekus, un tā tas bija vairākos posmos. Vai tam ir finansiāls iemesls dēļ mazāka dalībnieku skaita, vai kādi citi iemesli, par to es neņemos spriezt.
No sportiskā viedokļa, protams, ka komandas ir būtisks attīstības priekšnosacījums, bet tie kas saprot, ka trenejoties un gatavojoties mačiem kopā ir lielāka iespēja labam rezultātam, dara un darīs to arī turpmāk neatkarīgi no tā, vai būs komandu vai individuālie mači, bet pārējos ar varu nepiespiedīsi.
Par ūdeņiem runājot, jau pagājušo gadu ieminējos, ka 4 posmi, no kuriem ieskaitē iet 3 nav slikts variants. Es noteikti gribētu, lai viens no etapiem ir ezers vai dīkis, kaut vai karpovņiks, jo ka rāda PČ, tad ik pēc gadiem 5 ir tās karpas jāķer. Iespejams Ka posmu var taisīt Pertniekos, jo attālums diez vai būs šķērslis, tapat savi 30 cilv brauks, un iespējams, ka 30 cilv tur varsalikt kaut cik līdzīgās zonās. Lucavsala šķiet, ka ir morāli piebesījusi ļoti daudzus, un ir pazudusi ticība, Ansis šogad bija dīvains, bet šogad visi ūdeņi ir dīvaini, jo piemēram Daugavā šur tur tikai tagad breksis ir iznārstojis. Carnikava man liekas, ka ir jāpamēģina, jo tā ir vieta, kur ir vismazākā iespēja palikt uz 0, jo maile ir vienmēr, un pēdējos 2 gadus Carnikava ar zivīm nav pievīlusi. Un maili ķert ir jāmācās, kaut vai atceroties šī gada Madunici. Volerus noteikti var atstāt, jo ar zivīm nav problēmu, un katru gadu ir pilnīgi citi nosacījumi, iestrādes no iepriekšējiem gadiem maz ko palīdz.