Re: Pasākumi Lietuvā / Мероприятия в Литве
Es ar biki pateiksu musu noverojumus. Lidzigi ka Vitalijam, ari mums pec trenina likas, ka esam uz pareiza cela. Apsedamies A sektora pasa sakuma. Keras smukas raudas, plici, uz beigam ari sapratam, ka ir ari breksis, kuru gan bija gruti realizet. Likam uzsvaru uz Breksi, bet abas dienas izvilktajos sektoros vina nebija, lidz ar to pilnigs provals. Kludas tadas pasas ka Vitalikam, ari apstakli lidzigi. Par motili tocka, tur jau bija vesela anikdote. Isie secinajumi.1. Izveleta taktika bija gauzam nepareiza, jo trennina es viens nokeru bez iespringuma 7 kg, apmeram 4 stundas, tad macos mes kopa nokeram 7 pa 2 dienam. 2.Baribas izvele. Leisi kera uz salam baribam, mes jaucamies ar Gros gordonu un breksi.3. Inventars. Pirmo reizi saskaros ar problemu, ka galigi nebiju gatavs tadai straumei un vejam. Tas ta isuma, pieredze ir guta milziga, un ir skaidrs, ka bralukas mums ir talu prieksa feeder sporta. Gan no saprasanas viedokla, gan pasas organizacijas zina. Gan ari taja, ka vini gatavojas un dalas ar info. Visi klubi sastav no 6-8dalibniekiem, kas veselu nedelu parmainus brauc un trenejas bez kaut kadiem noslepumiem no parejiem. Visi leisi izmantoja baribas vienu un to pasu aromu, kas gusteru darija traku. 3 vietas ieguveji, man mierigi lava skatities, ka un ko vins mikse bariba, bez kaut kadiem noslepumiem, diemzel, mums neka no ta nebija:) Un uz jautajumu, kapec vini ta dara, atbilde bija, lai kopa attistitos, lai butu maksimali vienadi apstakli, un lai viss izskirtos meistariba.