Atnāca , piedirsa un aizgāja )))...... , man te jacite Zadornovs, ir tads krievu satirikis ), katrs atseviski jus esat forsi veci, bet nu kopa ... jus laist tosna nevar )))
Meginasu atbildet uz galvenajiem jautajumiem, bez garumzimem gan, jo tas nevaru atrast sitai plansetei )
Mareka teiktais par Valdi viennozimigi ir taisniba, Valdim ir jabut valsts izlase piedaloties PC, ja .... Vins pats to grib ), atgadinasu, ka sogan vins pats atteicas, galvenais iemesls tas pats, kas mums vairumam- finanses , bet tas jautajums aktuals bus vienmer
Draudzibas kausa var piedalities 2 komandas no valsts noteikti, un ja ir gribetaji braukt startet, tad tas ir vienkarsi kolosali, piedavaju vismaz uz to nedelju visiem saligt mieru un nostradat ka vienai lielai komandai ar 2 sastaviem un teiksim 3-5 paligiem uz abam komandam, cik cilveku bija komanda tur , 4 vai 5????,
Tads komandas darbs, ar vakaru sapulcem, ar uzdevumiem katram u.t.t. Ir pats forsakais sporta gada notikums ) , aizdomasimies par lietam,kuras citkart pat neienaks prata, parbaudisim viena diena uzreiz 5-6+ teorijas, baribas un tehnikas
Par treneriem ..... noteikti nepiekritisu Marekam, ka tas ir interesanti tikai paris sezonas, ta ir, ja to dari tikai sevis pec, bet kad tu strada komandas laba, kad tev izdodas izvilkt komandu uz augsu, tad saproti trenera darba nozimi, lielisks piemers ir ukrainu zieminieki, vini agram filmeja visu musu treninus, musu startus un visu analizeja un tagad vini ir viennozimigi stipraka komanda pasaule, ir reizes, kad gudrakie prati paliek aiz linijas un laiz uz starta tehniskakos, jo tikai pieredzejiss sportists var ieraudzi kadu konkurentu knifu, nevis iesacejs, bet kad zin kas jadara, tad zivi izvilkt var ari mazak pieredzejis sportists ..
Noteikti nepiekritisu tam, ka fideris ar kaut ko atskiras no pludina ), ne ar ko un kamer doamsiet, ka atskiras, tikmer busiet auzas ), diemzel mums nav daudz variantu strp pludinniekiem, kas varetu palidzet fidera komandai, bet.... esam mes ar Vladiku ), un zinama pieredze musm saja joma ir . VISAS vadosas pasaules fidera komandas vada un trene pludinnieki, Ringers ir pludinnieks, Ungariem ir Valters, holandiesiem ir, ukainiem ir, krieviem ir ))
Mans ieteikums butu vismaz seit publiski nekasities, ne tikai Marekam ar Ainaru, abi esat ar saviem tarakaniem, tapat ka mes visi, man teiksim loti patik Mareka analitiska pieeja dazadam lietam, bet ari Volvo fanatiska, reizem pat parlieku ), pieeja ir simpatiska )
Vienkarsi bez musu katra individualas palidzibas kopeja lieta uz prieksu neies, pludisn ir tam pieradijums, tikai gada, kad mums visu inventaru nospera mes varejam apvienot pratus un iekapt 7. Vieta Pasaule, fideri tas ir daudz realak )
Partiem darbiem kas kuram jadara.... ideala gadijuma butu ta, ka treneris vai kads sportists var ujaukt visai komandai baribu, 2-3 sastavus , tas ir pats intimakais )), man pasam butu loti smagi kert ar baribu ko pats neesmu jaucis....., bet .... ja pienaks bridis, kad varesim stradat ka komanda ari es esmu ar mieru pilniba uzticeties komandas vaditajam ...., lai gan to bus izdarit loooti gruti )
Runajot par komandu noteikti nav cilveku skaita ierobezojuma, vienkarsi ir pamatprincips, ka arpus Latvijas kaut kur startejot , neatkarigi no ta busim 2 vai 3 komandas, stradasim vienoti...., citadak izaugsmes , kopejas , nebus ....
Pie reizes apdomajiet vai esat gatavi nakamgad braukt uz Portugali, PC bus tur ..., dargs un sarezgits brauciens, 2 nedelas laiaks paies noteikti.....