Re: Sarunājam un braucam / Договариваемся и едем
kāds ar kautko noķēra, vai arī visi ievēroja dresden teikto?:D
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Upes, ezeri, dīķi / Реки, озера, пруды → Sarunājam un braucam / Договариваемся и едем
kāds ar kautko noķēra, vai arī visi ievēroja dresden teikto?:D
Kautkāda zivtiņa bija ,Māris ieliks bildītes .
To sarkanajā keponā kaut - kur esmu redzējis, bet otro "personāžu" nepazīstu. big_smile Sarkans kepons un veste ir Piesim,...
Ir, ir gan sarkans kepons, gan veste, bet tomēr nāksies jūs "labvēļi" nedaudz sarūgtināt - jūs kļūdāties.
Kvarcs wrote:To sarkanajā keponā kaut - kur esmu redzējis, bet otro "personāžu" nepazīstu. big_smile Sarkans kepons un veste ir Piesim,...
Ir, ir gan sarkans kepons, gan veste, bet tomēr nāksies jūs "labvēļi" nedaudz sarūgtināt - jūs kļūdāties.
Jan, parak daudz sakritibu:)
Klimats tiešām laikam mainās.Jau trešo gadu pēc kārtas izdodas šajos datumos savākties lai kopā atzīmētu sezonas noslēgumu.Gandrīz vai jāsāk domāt par kādiem mačiem šai laikā-Ziemassvētku kausu .Šoreiz laikam vairāk cilvēku kā parasti,un visi pietam ar makškērēm .Zivis-zivis bija,maziņas gan bet bija.Kāda bilde,pārējās FB.
Ūsiņam gan labi dipi.Kā jau decembrī .
Kvarcs wrote:To sarkanajā keponā kaut - kur esmu redzējis, bet otro "personāžu" nepazīstu. big_smile Sarkans kepons un veste ir Piesim,...
JAN ,vecozēn-kopš kura laika Voldiņu uz '' JŪS '' uzrunā ? : D
...
JAN ,vecozēn-kopš kura laika Voldiņu uz '' JŪS '' uzrunā ? : D
Šoreiz vēl, izņēmuma kārtā, paskaidrošu.
Manis rakstītais bija adresēts ne tikai Molam, bet visiem "labvēļiem", tāpēc arī jūs.
Feeder.lv → Upes, ezeri, dīķi / Реки, озера, пруды → Sarunājam un braucam / Договариваемся и едем