volvo wrote:Salīdzinājums nekorekts ,jo nav pateikts ,ar kuru SALMO auklu salidzināji...
Jā, čo to neiedomājos uzreiz uzrakstīt. Nu, lūk, tā ir
Salmo Evolution
un vēl
Salmo Grand Raider
Vakar vēlreiz paskatījos, nu točno kaut kā uz aci ir nesakrītības ar norādītiem diametriem, par taisot pavadus ar Micron auklu pamanīju, ka dīvaini sarežģiti iet, jo neredzu normāli auklu
Koleģis te solīja mikrometru atnēst, pārbaudīšu, jo man tiešam interesanti saprast, kas kur ir, lai uz nākotni pieredze būtu.
Maris wrote:Pareizākā ir tā kas tev patīk tas ir apmirina visos prametros.Pašam man pagaidām tīkamākā ir Preston reflo,pamatā 0,1, zinu ka reāli viņa ir ap 0.115 bet tas man kaut kā nesatrauc.Neēsmu mērijis bet kā stāsta lielākā daļa auklu nedaudz pluso izmērā.Federgam vietā visu iepriekšējo sezonu izmantoju gumiju kas paredzēta pērļošanai 0,8 diametrā
Neredzu nekādas būtiskas atšķirības,uz aci tāds pats curspīdīgs silikona diegs.Agrāk sūtiju no čainīzeriem,šogad atradu Depo pa 50c
Paldies par ideju, došos uz Depo
Ja cenniks ir tikai 0.50eur, tad noteikti var izmēģināt. Vienīgais paskatījos, palasīju, atsauksmēs par šim gumījām nebija pārāk labas, jo nav izturīgas. Bet cilvēki izmanto cik sapratu tad, kad dibens pieņemams un nav daudz gliemēžu utt. Noteikti piebraukšu pie viņiem un nopirkšu, vajag uz sevis notestēt Un auklu vēl pierakstīšu uz nākotni. Paldies!