Re: Pasaules čempionāts fīdermarmakšķerēšanā 2014 / Чемпионат мира 2014.
NG wrote:Sponsori , ja bija, tad kādam sportistam individuāli un kā katrs atstrādā sevī ieguldīto naudu ir tikai viņa ziņā, komandai sponsoru nebija, LMSF samaksāja dalības naudu, ietaupot katram sportistam 310 eiro, par iznākumu es LMSF vadību esmu jau informējis un visi apzinās, ka augstāk par savu pakaļu uzlekt nevar....
Par LČ viss ir ok, tikai nevis kā atskaite vai lekcija, bet gan kā saruna pie vakariņām, par nākošo gadu runāsim pēc 3. Kārtas, kad būs zināmi visi pretendenti uz izlasi....
NG - necepies!
Padalies ar info. Ne visi ir tajā zupā līdz ausīm.
Tagad arī es zinu, ka komandai nebija sponsoru.
Ja par šīm lietām nestāsta, tad arī par to rodas baumas.
Tātad, stāstiet, stāstiet, stāstiet.
Der arī saruna pēc 3šās kārtas, bet sarunai ir jābūt. Jābūt vienai pilnīgai informācijai, nevis "tie, kas saprot lietu, informāciju atradīs".
Aizmirsti, mūsu makšķerēšanas sporta dzīves organizētāji nesaprot informācijas nozīmību:) Nezinu kādēļ. Pa lielam ļoti sakarīgi cilvēki, bet viņiem uz šito ir kaut kāds klikšķis, vai nu riebums, vai nu bailes, vai kā... nezinu. Līdz ar to, tas viss notiek kā jau slēgtos klubiņos pienākas un nekad nekas nemainīsies, kamēr nemainīsies attieksme. Tikai nekreņķējies. Viss tiešām ir labi tā kā ir:D