Bijām trīscilvēku kompānija Daugavā aiz Dzelmēm. No sestdienas rīta līdz svētdienas pusdienslaikam.
Jaukā vietiņā. Varētu teikt, mums paveicās, jo drīz vien visus tukšos robus ieņēma citi.
Ūdens līmenis mainījās par 0,5 L alusbundžas tiesu nepārtraukti. Augšā, lejā u.tt.
Pie ūdens, saulē varēja nosprāgt. Ēnā kādu piecu sugu kukaiņi visu laiku sūca asinis. Elle. Bet pa nakti gandrīz nosalu!
Sestdienas rītā biedram viena copīte. Asarītis.
Pa visu atlikušo dienu totāla nulle.
Vakarā ierodas pārītis gados, liels tantuks ar onku. Onka ar grunteni, tantuks pluds ar dzīvo. Vīņi blakus robā darbojās.
Vakarā kā izskatās nekas nenotiek nevienam un nekur. Bet tautāāāās, kā uz Līgo. Pretējā krastā katrā robā pa ugunskuram!!!!
Apmēram ap 02:00 naktī kaut kas sāk smuki staipīt fīderus. Izrādījās, ka tie ir sami.
Sami knapi divu vidējo pirkstu garumā. Viens mierinājums, pirmo reizi mūžā noķēru samiņu.
Tie kurkulīši bija aktīvi aptuveni 1,5 h Man divus izdevās izraut no ūdens, biedram vienu. Spriežot pēc copju daudzuma to kurkuļu tur bija miljoniem! Loģiski, atlaidām lai paaugās.
Pa vidam kaut kāds maita ar niknu copējienu nokoda pusi pavadas.
Tad nu pēc kādas pusotras stundas atkal iestājās klusums. Biedram gan pirms 12:00 rītā vien plaukstas izmēra breksīc pieķērās, man uz pusi mazāks.
Ā, un kamiņtantuks no paša rīta izcēla zandartu. Abi ar onku momentā aizsteidza mājās to apēst.
Tas arī viss. Trešā reize pēc kārtas man tanī rajonā tāda nekāda.
Vienalga kaut kas tur tanī rajonā dikti piesaista.