Re: Video/Видео
asini uzdzina, bet rezultāts neiepriecināja
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Copes taktika,noderīgi padomi/Тактика,полезные советы → Video/Видео
asini uzdzina, bet rezultāts neiepriecināja
Это штекер!!! Если будешь на венте поймёшь , в прошлый раз сам всё видел
Līnīts Linīts LIELS LĪNĪTIS !!!!
Un kā to dari TU ?
Nu ko lai saka-faķīri.Tas tiešām ir jau sports.Kā man teica viens dubinātors noskatoties uz manām izvirtībām-не наш метод .
Nu ko lai saka-faķīri.Tas tiešām ir jau sports.Kā man teica viens dubinātors noskatoties uz manām izvirtībām-не наш метод .
Nu ja, Zundā lielāka daļa bļāva ka tas ar ko mēs tur nodarbojāmies nav fīderis! NU bļins tiem cilvēkiem starptautiskie turnīri laikam neinteresē, jo bez sīko zivju ķeršanas prakses var mierīgi sēdēt te pat un piedalīties vietējos kausos. Kamēr mēs izvelkam vienu perdeli šitie matadori jau piecpatsmit!
Labs ieskats sporta fīderī. Man patika.
Maris wrote:Nu ko lai saka-faķīri.Tas tiešām ir jau sports.Kā man teica viens dubinātors noskatoties uz manām izvirtībām-не наш метод .
Nu ja, Zundā lielāka daļa bļāva ka tas ar ko mēs tur nodarbojāmies nav fīderis! NU bļins tiem cilvēkiem starptautiskie turnīri laikam neinteresē, jo bez sīko zivju ķeršanas prakses var mierīgi sēdēt te pat un piedalīties vietējos kausos. Kamēr mēs izvelkam vienu perdeli šitie matadori jau piecpatsmit!
Hе наш метод es biju domājis sevi-esmu jau laikam tādam tempam par lēnu,par vecu un par slinku.Bet jaunie puikas lai raujas .Mačos piefiksēju ka kamēr es knibinu motili uz āķa NG jau divreiz ir iemetis un pat zivi izvilcis .
Dresden wrote:Maris wrote:Nu ko lai saka-faķīri.Tas tiešām ir jau sports.Kā man teica viens dubinātors noskatoties uz manām izvirtībām-не наш метод .
Hе наш метод es biju domājis sevi-esmu jau laikam tādam tempam par lēnu,par vecu un par slinku.Bet jaunie puikas lai raujas .Mačos piefiksēju ka kamēr es knibinu motili uz āķa NG jau divreiz ir iemetis un pat zivi izvilcis .
Pats esmu mēģinājis vairākārt ķert tempā sīceni un esmu sapratis ka tā lieta vēl ir nopietni jātrenē. Vairāk par pusotru stundu atrumā strādat nesanak, vajag trenēt gan izturību, gan tehniskās nianses, savadak ļoti daudz kļūdu. Vēl ļoti svarīgi kā esi sagatavojis inventāru, gatavoties vajag tā, lai būtu pēc iespējas mazāk lieku kustību .
Maris wrote:Dresden wrote:Maris wrote:Nu ko lai saka-faķīri.Tas tiešām ir jau sports.Kā man teica viens dubinātors noskatoties uz manām izvirtībām-не наш метод .
Pats esmu mēģinājis vairākārt ķert tempā sīceni un esmu sapratis ka tā lieta vēl ir nopietni jātrenē. Vairāk par pusotru stundu atrumā strādat nesanak, vajag trenēt gan izturību, gan tehniskās nianses, savadak ļoti daudz kļūdu. Vēl ļoti svarīgi kā esi sagatavojis inventāru, gatavoties vajag tā, lai būtu pēc iespējas mazāk lieku kustību .
Piekrītu Mārim - es ar par slinku esmu. Es ar knibinos ar tārpiem, bet citi jau velk. laikam fiziskais jāpatrenē, jo pēc 3 dienām pa 5 stundām roka tomēr jūt.
Фидерная кухня. Добавка из конопли.
Пшённо-гороховая каша для фидерной ловли.
Feeder.lv → Copes taktika,noderīgi padomi/Тактика,полезные советы → Video/Видео