Re: Krēsli,platformas/Кресло,платформа
Njāā.....
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Krēsli,platformas/Кресло,платформа
Njāā.....
Izlasīju Jūsu "brain storm" aizbrauciet labāk pacopējiet un atslābstiet kas attiecas uz RIVE seat box cenām, ja nevari ko atļauties labāk sēdi un klusē nevis analizē! Jūs taču neanalizējat publiski kamdēļ uz copi braucat ar sabiedrisko transportu vai ar labāku un/vai sliktāku automašīnu un kamdēļ benķi tur nav mīkstākie-tā vienkārši ir un viss!
Aleksej.Prof-ja iesaisties citu cilvēku sarakstē, kura notiek vienā valodā! Es, ieteiktu pāriet uz to valodu, kurā tā notiek protams ja spēj
Zivīm vienalga kādā valodā fīderists runā. Man pat jauki likās, ka te ir vismaz divas valodas, būtu vēl kāda, būtu vēl labāk...
p.s. sorry ne pa tēmu, bet uzrakstījās...
Visiem sveiki, tas jums atslodzei pēc vārdiskajām batālijām. Šodien tiku pie platformas SENSAS par ko jāsaka liels paldies NG. Pagaidām izskatās labi, vēlāk noteikti uzrakstīšu atskaiti par lietošanas laikā gūtajiem plusiem un mīnusiem.
Tas, kas man šai platformai liekas viennozīmīgi super ir divas priekšējās atvilknes(manai platformai arī ir)- nenormāli ērti, jo neviens aksesuārs netraucēs, kas gan bīeži ir trūkums sāna atvilknēm!
Un cenas?
Un cenas?
Par cenām tev būtu jārunā ar Normundu.
Un cenas?
Smieklīga cena .
Labdien cik maksaa krekls ar turetaju kati...jus Ir kadu veikala modeli korum?
Labdien cik maksaa krekls ar turetaju kati...jus Ir kadu veikala modeli korum?
Sveiks, krēsla cena ir 129.99 eiro pārējo jāskatās. Apgreidu varianti ir dažādi, tikai patreiz veikalos nav viss uz vietas.
kada ir modeli. man nevajag krutako
galvenais ar kati turetajs
kada ir modeli. man nevajag krutako
galvenais ar kati turetajs
Tas arī nav krutākais, krutākais ir Preston Monstr Chair un Korum Delux.
Preston Monstr Chair + kati turetajs.. cik cena
cik kg Preston Monstr Chair..negribat nest taaalu
Preston Monstr Chair + kati turetajs.. cik cena
cik kg Preston Monstr Chair..negribat nest taaalu
Smagāks par Standartu un lielāks arī cena bija ap 170 eiro turētāji ir dažādi vidēji līdz kadiem 40 eiro. Uz vietas ir atlikumā divi standart Korum krēsli.
Interesanta gan,bet man personigi liekas nepraktiska,maciem tolkam neder,tiri ikdienas copei es nemtu kreslu,kas ir labi,vini razo ari tikai to kreslu,kuru var stiprinat uz platformas!
Izmaksas vairak ka platforma,ja nemaldos cenu mineja ap 225 marcinam,kas manuprat ir daudz,tacu prestona loti lepojas ar so hibridu,daudziem ar vins noderes,man ne,platformu izmantoju macos,treninos un vismaz pagaidam nekadigi neprasas atzvelkni
Sveiki, eksperti!
Ja distancējamies no brandiem, bet atgriežamies pie 4-7 mačiem gadā.
Kādi būtu komentāri par šādu platformu?
Es personigi mekletu lietotu zinama brenda platformu,avanti nav ta labaka reputacija,
Jan, Paldies par izsmeļošu vērtējumu - ņemšu vērā.
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Krēsli,platformas/Кресло,платформа