Re: Sarunājam un braucam / Договариваемся и едем
Tad kādi desmit cilvēki sanāksim. Tiekamies pirmajā placī 9.30 - 10.00 aptuveni tajā laikā.
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Upes, ezeri, dīķi / Реки, озера, пруды → Sarunājam un braucam / Договариваемся и едем
Tad kādi desmit cilvēki sanāksim. Tiekamies pirmajā placī 9.30 - 10.00 aptuveni tajā laikā.
99% ka būšu.
Nemaz nedomā par to 1%
Busu,iespejams divata...
Всем привет.Много людей едит в калнциемс в воскресенье?
Уже не много, планы немного изменились.
Кто то в воскресенье едет куда нибудь?
Jedet, nada sazvanitsa
Mr .Boroda ,-pakonsultējoties ar zinošiem ļautiņiem secināju ,ka Tavs 29.km. un mans 7.km. ir viena un tā pati vieta... .
Mums atskaites punkti dažādi....Ja kas ,piektdien braucu uz turieni ,varu paķert uz asīti ,tārpi būs ...Gribās kompāniju...
Šodien bedrē ž*pa... Ūdens piedzīts līdz lūpai un turpināja celties) .Straume uz augšu . No paša rīta pa pustumsu divus puņķainos izcēlu ,400.-500.gr un čau... .
Svētdien Voleros kautkāds tuss plānojas
Ar dažādu dipu degustāciju
Ir tāda doma, bet man ienāca informācija, ka Buļupē ar ledus nav un tauta stāv gar krastu.
Izskatās ka braucam svētdien uz Volleriem. Visi kas vēlās pievienoties - laipni lūgti!
Nu ko ... Es rīt braucu ar Brāļiem no Valmieras, uz vietas būsim ap 8.30. - 9.00
Tā - tad ... 27.04.2014. (Svētdiena ) rīkojam kopīgu izbraucienu uz Zunda kanālu.
Noteikumi sekojoši, piesakamies šajā sadaļā, kas gribēs piedalīties komerc pasākumā - tas uz vietas iemaksās dalibas maksu 5 euro apmērā, bet pārejie varēs piedalīties bez maksas un baudīt "atsaldēto" kolēģu sabiedrību, kā arī ja būs vēlme iedipot un uzkost ko gašīgu.
Līdz jāņem labs garastāvoklis un ja ir iespējo ko uzkožamu, būs mangals un šefpavārs!
Sāksim pulcēties no 8.00, 9.00 ja viss izdosies sāksim copi, pabeidzam 14.00. Pēcāk patusējam un tad jau pamazām sāksim izklīst pa mājām.
Busu. Ar 5 einariem
BUBIX,ANDRIS L. ,VOLVO būs .
Būšu klāt un piedalīšos ar pilnu sparu
BUBIX,ANDRIS L. ,VOLVO būs .
+ kVARCS
Kā iepriekš pļāpājam, ja Volvo paņem mani uz astes, tad būšu.
1. Bubix
2. Andris Liepiņš
3. Volvo
4. Lāčuks
5. Aleksejs.Prof
6. Draiskulis - zem jautājuma
7. Māris - Valmiera
8. Jānis - Valmiera
9. Iesācējs
10. Boroda - zem jautājuma
11. Kvarc
12. Vitalij
Feeder.lv → Upes, ezeri, dīķi / Реки, озера, пруды → Sarunājam un braucam / Договариваемся и едем