Re: Makšķeres/Удочки
Šodien biju iebraucis pie Agra Milo veikalā apskatīt sezonas jaunumus! Milo mani patīkami pārsteidza ar jauniem dažāda līmeņa kātiem un pievilcīgām plaukta cenām Veči, kas vēl tikai pošas sezonai-uz priekšu!!!
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Makšķeres/Удочки
Šodien biju iebraucis pie Agra Milo veikalā apskatīt sezonas jaunumus! Milo mani patīkami pārsteidza ar jauniem dažāda līmeņa kātiem un pievilcīgām plaukta cenām Veči, kas vēl tikai pošas sezonai-uz priekšu!!!
Bijām vakar,redzējām
Sveiki!Vai varētu kāds pastāstīt kautko par Korum cs series?
Sveiki!Vai varētu kāds pastāstīt kautko par Korum cs series?
Ar ko Tevi ieinteresāja tieši šis kātiņš ?
Amm es zinu kad veči ķer uz to katu un es gribētu uzināt kautko vairāk varbūt jāpērk tieši šis kāts!!
Amm es zinu kad veči ķer uz to katu un es gribētu uzināt kautko vairāk varbūt jāpērk tieši šis kāts!!
Jāāā -paskaidrojums vienkārši perfekts : ) . Gaidi PM !
Amm paldies.
Amm paldies.
Kāts ir labs, un cena laba. Viņam ir dažādi testi un garumi, taču labāk Tev izstāstīs Dresden. Ā, jā, kāts ir divdaļīgs līdz ar ko transportēšanas garums ir aptuveni 1,80m.
Sveiki vīri,iesakiet kādu fīderīti copei Ventā un Gaujā 3,6m ap 100gr,gaidiju ng sasolītos team salmo bet nevaru vairs sagaidīt,jauno sezonu negribas sākt ar veciem kātiem.Cenā kautkur 100+eur.
Sveiki vīri,iesakiet kādu fīderīti copei Ventā un Gaujā 3,6m ap 100gr,gaidiju ng sasolītos team salmo bet nevaru vairs sagaidīt,jauno sezonu negribas sākt ar veciem kātiem.Cenā kautkur 100+eur.
Droši dodies uz Milo veikalu, daudz labu kātu http://miloveikals.lv/lv/kontakti
Kungi -buļļi ,tie ,kas gaidīja TEAM SALMO . Šodien Piedrujas 5a viņi tika izlikti .
TEAM SALMO TOURNAMENT -40.GR.- 189.95 EUR.
TST - 50.GR.-199.95 EUR
TST -70.GR. -162.95 EUR
TST -90.GR .-169.95 EUR
TEAM SALMO ENERGY -40.GR. -62.95 EUR
TSE -100.GR.-95.95EUR
TSE -120.GR.-95.95EUR
TSE -130.GR.-99.95EUR
TSE -150.GR.-99.95EUR
TSE -180.GR.-105.95EUR
Kas gribēja -pasteidzās ,jo viņu ir maz
Ir doma iegādāties papildus fīderi ar testu līdz 70-80 gr., garums varētu būt 3,3 - 3,6 m, prasās mazākām ūdens tilpnēm. Cenu domāju 70 - 100 eur, bez spoles.
Pašlaik lietoju 100 gr 3,6 m Salmo fīderi.
Daudz neapmeklējot veikalus, varbūt kāds var panākt pretī un izpalīdzēt ar padomu.
Nav nemaz tik daudz to veikalu kurus būtu vērts apmeklēt. Un tie paši visi Rīgā.Tā kā labāk tomēr mēģināt jo ar kātiem kā ar meitenēm-zināmā mērā gaumes jautājums.Tādā cenu diapazonā man patīk Okumas Solitrons 3,6 70g-upi velk un arī ezerā nav galīgs bomis. NG laikam teica ka jaunā Salmo Elite būšot apmēram tas pats.
worm wrote:Sveiki vīri,iesakiet kādu fīderīti copei Ventā un Gaujā 3,6m ap 100gr,gaidiju ng sasolītos team salmo bet nevaru vairs sagaidīt,jauno sezonu negribas sākt ar veciem kātiem.Cenā kautkur 100+eur.
Droši dodies uz Milo veikalu, daudz labu kātu http://miloveikals.lv/lv/kontakti
Biju vienreiz aizbraucis uz to Milo veikalu un biju vilies jo iegaju ieksa un veikals tuks neka nebija
turklat staigaju skatijos kko un neviens neko nepajautaja vai palidzet vai kas ko ka ta ka nu nez man neiepatikas varbut kad tagad tur prece savesta ir un savadak
Ir doma iegādāties papildus fīderi ar testu līdz 70-80 gr., garums varētu būt 3,3 - 3,6 m, prasās mazākām ūdens tilpnēm. Cenu domāju 70 - 100 eur, bez spoles.
Pašlaik lietoju 100 gr 3,6 m Salmo fīderi.Daudz neapmeklējot veikalus, varbūt kāds var panākt pretī un izpalīdzēt ar padomu.
Varu tev savējo KORUM CSseries kātu ietirgot
Ingins wrote:Ir doma iegādāties papildus fīderi ar testu līdz 70-80 gr., garums varētu būt 3,3 - 3,6 m, prasās mazākām ūdens tilpnēm. Cenu domāju 70 - 100 eur, bez spoles.
Pašlaik lietoju 100 gr 3,6 m Salmo fīderi.Daudz neapmeklējot veikalus, varbūt kāds var panākt pretī un izpalīdzēt ar padomu.
Varu tev savējo KORUM CSseries kātu ietirgot
Nav bijis darīšanas ar šiem kātiem. Kāds garums, tests, cik spicītes, cik daļīgs, cik lietots utt.
Cik prasi?
Sakarīgi angļu kātiņi. Viņus ēsma tirgo. Kādas 15-20 reizes esmu ar viņu copējis. Skaties sludekli Pirkt/Pārdot sadaļā
Sakarīgi angļu kātiņi. Viņus ēsma tirgo. Kādas 15-20 reizes esmu ar viņu copējis. Skaties sludekli Pirkt/Pārdot sadaļā
Kas viņam testiem spicītēm, skatījos uk llapā, bet gudrs nekļuvu, 45 vai 60 gr.
Kāta tests 60g. Spices 1oz un 2oz
Nav nemaz tik daudz to veikalu kurus būtu vērts apmeklēt. Un tie paši visi Rīgā.Tā kā labāk tomēr mēģināt jo ar kātiem kā ar meitenēm-zināmā mērā gaumes jautājums.Tādā cenu diapazonā man patīk Okumas Solitrons 3,6 70g-upi velk un arī ezerā nav galīgs bomis. NG laikam teica ka jaunā Salmo Elite būšot apmēram tas pats.
Domā šis kāts
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Makšķeres/Удочки