Paldies organizatoriem un tiesnešiem par LČ fīdermakšķerēšanā 1 kārtu Salaspilī!
Patīkami būt vienam no tik plaša dalībnieku pulka. Laikam jau iepriekšējos gados organizatori ir panākuši šī sporta veida popularitātes pieaugumu
Kafija/tēja un smalkmaizītes no rīta, kā arī kliņģeri pēc sacensībām bija patīkams pārsteigums no šī posma organizatoriem. Likšu uzsvaru uz “patīkams”.
Klubi, klubi, klubi, … Laikam novēlēšu klubiem profesionāli konkurēt, atturoties no personīgiem aizvainojumiem. Pieļauju, ka šādi radīsies lielāka izpratne par darbu komandā un tad jau Latvijas izlasei arī būs labāki rezultāti PČ mačos
Copes vieta man bija atklājums. Par zivīgumu pēc divām sacensību dienām grūti spriest, bet katra izvilktā zivtele bija notikums.
Jauki, ka ir atrasta vieta mačiem, kur izsēdināt 60 sportistus. Cerams, ka atradīsies vēl un vēl šādas plašas vietas.
Iespējams, ka esmu palicis ārpus informācijas aprites, tomēr prasījās pieejamā vietā uzreiz pēc svēršanas izliktu pirmās un arī otrās dienas rezultātu. Vai tas ir stendā pie tiesnešu telts, vai soc.tīklos, vai abās vietās. Tehniski taču tas ir vienkārši realizējams
Mazliet par izaicinošo sadaļu. Ja vēlamies uz LR čempionātu aicināt arvien jaunus dalībniekus, kā arī neuzsvērt inventāra pārākumu, tomēr aicinātu organizatorus palikt pie tradicionālās pieejas – platforma līdz ar ūdens līmeni vai priekšējās kājas ūdenī. Tas ļaus neizslēgt no dalības tos, kuriem nav platformas paliktņa un arī tos, kuriem nav platformas. Mēs tikai iegūsim, ļaujot jaunpienācējiem koncentrēties uz pašu copi. Tiesa gan, tas uzliks arī organizatoriem par pienākumu rūpīgāk sagatavot sektorus. No šīs reizes sektors A12 tad noteikti būtu jāpārveido vai jāpārvieto.
Noslēgumā, neskatoties uz to, ka esmu ārpus klubiem, bija patīkami atkal ieraudzīt pazīstamas sejas un pārmīt vārdus par gaidāmo vai aizvadīto copes sesiju. Paldies Mārai, Andžam, Vitālijam un Aināram par atbalstu, risinot A12 sektora izaicinājumu.
Tiekamies jūnijā pie Anša!
Jā, kur var apskatīt rezultātus?