Re: Sacensību pasākumi, apspriede / Спортивные мероприятия, обсуждение
Ja laicigi ir zinamas posmu vietas, tad si problema atkrit. Un nedomaju, vai tas, ka cms nestarte LC kaut ka pasliktinatu organizacijas kvalitati. Vel jo vairak, esmu parliecinats, ka uz Otro posmu Carnikava noteikti piedalitos ari pasi CMS, jo ta ir iespeja izmeginat spekus sava "majas" trase. Es neviena bridi neteicu, ka LC ir kaut kadi setas maci. Organizet, ta ir liela atbildiba, kuru tev uztic. Loti daudzos sporta veidos, piem. tas pats rallijkross, katru gadu EC vai ta posmi notiek kur citur. Varbut ne visi, bet dazi noteikti. Man ka cilvekam, kas ar sportu ir uz tu tas ir labi zinams, un ja vienu reizi esi veiksmigi noorganizejis, tad tev uztic vel kadu reizi. Ja ne, nu tad tas ir reputacijas jautajums.
Ta ka, ja piemeram ap nakama gada martu vai atrak jau ir zinams musu kalendars, tad neredzu problemu, kapec neizmeginat sadu variantu. Vel veins ieguvums tam, ka posmu organize cilveki, kas pasi nepiedalas ir tads, kadu tu jau mineji pats Igor. Var par 100% nodoties makskeresanai, nevis dalit laiku un nervus.