Re: Pasaules čempionāts fīdermarmakšķerēšanā 2014 / Чемпионат мира 2014.
Trsešdien 18 ir ok, lai varam brīvi kādas pāris stundas parunāties piedāvāju tikties bārā Āķis, tas ir Dzirnavu ielas lejas galā, stāvvietas ir, tajā laikā jau var nemaksāt :), adresi precizēšu, tas ir copmaņiem, īpaši fīderistiem lojāls bārs, jo piederKurmim, kurš startēja pagājušajā gadā un taisāsstartēt nākošgad :):)
Uz to brīdi uzzināšu aptuvenās inventāra transportēšanas izmaksas
Es arī esmu par māju, ja līdz maću vietai nav jābrauc vairāk kā kilometrus 3-5, ja attālums lielāks, tad ir vērts padomāt par viesnīcu, jo tad ir iespēja tomēr pakontaktēties ar sev līdzīgiem, kas nav mazsvarīgi ...
Par komandu.....
Līdz nākošais trešdienai visiem izlases kandidātiem vajadzètu šeit rakstiski apstiprināt savu dalību, izsvērt visus par un pret..., jo izmaksas nav mazas un diez vai ir vērts līst parādos vai kredītos, lai aizbrauktu, jo.... Mūsu komandas izredzes uz saraksta augšdaļu ir minimālas, ideāli , ja būsim ap vidu ....
Esmu bijis dažādās komandās dažādos mačos un tieši tāpēc finansiālais un tehniskais nodrošinājums būs obligātās prasības, jo ja nav inventāra, tad nav rezultāta, tad citiem ir jācieš Tevis dēļ, tad zūd komandas gars u.t.t., tieši tāpat nav normāli, ja kādam no komandas ir jāpāriet no dešerakiem ..., gribēt un varēt ir dažādas lietas
Es varu procesu koordinēt un vadīt, bet man nav valodas, tā ļoti labā līmenī ir VLadislavam, tāpēc piedāvāju iecelt viņu par komandas kapteini, es palikšu spēlējošā trenera vietā
Nekādas atlases un citas smadzeņu čakarēšanas nevajag, ir 2013. Gada LČ rezultāti, pēc tiem arī vadamies, brauc 5-6 sportisti, tur treniņu rezultātā var noteikt starta piecinieku no 6, ar no runu, ka sliktākais tiek nomainīts, ja vien sliktākais nav pirmajā desmitniekā :)
Nu kaut kā tā, oficiālā delegācija ir 8 vai 9 cilvēki, protams, ka oderēs jebkurš palīgs, kuršbūs ar mieru pa savu naudu atbraukt komandai palīgā
Es oficiāli apstipriņu savu dalību izlasē, esmu saņēmis arī apstiprinājumu par Valda pilnu finansējumu, atliek jautājums par VAlda tehnisko nodrošinātību
Tātad piesaku Āķi uz nākošo trešdienu 18, sarunā aicināti piedalīties visi, kam ir ko teikt, jo vairāk viedokļu, jo labāk