Re: Uztveramie un uzglabājamie tīkliņi/Подсаки и садки
Jan
ir Ok
sestdienas vakars
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Uztveramie un uzglabājamie tīkliņi/Подсаки и садки
Jan
ir Ok
sestdienas vakars
Matrix Protector Carp Net
Šiem te ir veikti uzlabojumi,stūri tika pastiprināti ar kniedēm.
Dresden wrote:Matrix Protector Carp Net
...
Šiem te ir veikti uzlabojumi,stūri tika pastiprināti ar kniedēm.
Tie uzlabojumi no ražotāja, vai arī Tava iniciatīva???
No ražotāja,man tak nav tādas ietekmes uz Fox un Matrix! Bet uzlabojums ļoti labs,smagāks viņš nepaliks,bet noturīgāks gan.Tev būs izvēles tiesības,ņemt jauno vai veco modeli.
man tak nav tādas ietekmes uz Fox un Matrix!
vai tad Tu, kā tirgotājs nevari pateikt, ko domā par viņu preci???????????
Dresden wrote:man tak nav tādas ietekmes uz Fox un Matrix!
vai tad Tu, kā tirgotājs nevari pateikt, ko domā par viņu preci???????????
Es tāds kautrīgs... bet Fox meitas uzņēmums (Matrix) ir diezgan jauna kompānija.Patreiz produkcija normāla,cerams uz patreiz sasniegtā viņi neapstāsies.
Vai Ēsmā ir dabūnams vai nu saliekams vai izjaucams uztveramā tīkliņa kāts? Salmo vienu redzēju,bet likās par bomīgu.
Godīgi sakot vienalga,kurā bodē=pasakiet,kur ir.
Pie manis Brivibas iela 211 no Matrix
Добрый вечер! Нужен садок 2.5-3.0 м желательно быстросохнущий
что то можно подобрать за 50 евро, подскажите варианты. Спасибо!
Labdien! ta kā neesmu no Rīgas un plānoju braukt iegādāties uz lielpilsētu uztveramo tīkliņu un rokturi atseviški kādi 3-4m garu.
Kur iespējams nopirkt komplektu vai atsevišķi izņemot Salmo veikalus, gribētos visur apskatīties un ja kāds zin kādas ir cenas?
Pateicos ja kāds spēs palīdzēt ar atbildi
Labdien! ta kā neesmu no Rīgas un plānoju braukt iegādāties uz lielpilsētu uztveramo tīkliņu un rokturi atseviški kādi 3-4m garu.
Kur iespējams nopirkt komplektu vai atsevišķi izņemot Salmo veikalus, gribētos visur apskatīties un ja kāds zin kādas ir cenas?
Pateicos ja kāds spēs palīdzēt ar atbildi
Vari iebraukt Dzelzavas iela 21a veikals "Ēsma".
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Uztveramie un uzglabājamie tīkliņi/Подсаки и садки