Re: Venta - Salmo kauss Pludiņš+Fīderis 2013
Kurš šonedēļ 05.05.2013 brauks uz treniņu, uz maču vietu - Venta?
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → Venta - Salmo kauss Pludiņš+Fīderis 2013
Kurš šonedēļ 05.05.2013 brauks uz treniņu, uz maču vietu - Venta?
Tiešām neviens nebrauks???????
Cerēsim, kā šīs prognozes nepiepildīsies
http://www.yr.no/place/Latvia/Kuldigas/ … /long.html
Cerēsim, kā šīs prognozes nepiepildīsies
http://www.yr.no/place/Latvia/Kuldigas/ … /long.html
Mana pieredze raada, ne vairaak paar 3iis dienaam skatiities prognozi. Piemeers- pagaajushajaa nedeeljas nogalee (Kuldiiga), kad biija jaaliist lietum, visu peecpusdienu spiideeja saule un arii naakamajaa dienaa spideeja saule, peec prognozeem biija jaaliist.
siluro wrote:Cerēsim, kā šīs prognozes nepiepildīsies
http://www.yr.no/place/Latvia/Kuldigas/ … /long.htmlMana pieredze raada, ne vairaak paar 3iis dienaam skatiities prognozi. Piemeers- pagaajushajaa nedeeljas nogalee (Kuldiiga), kad biija jaaliist lietum, visu peecpusdienu spiideeja saule un arii naakamajaa dienaa spideeja saule, peec prognozeem biija jaaliist.
Konkrēti piekrītu...
Tiešām neviens nebrauks???????
Ja saliesi man degvielu -braukšu.... .D.D.
es arī
Interesanti cik tad būs dalībnieku?
Interesanti cik tad būs dalībnieku?
Cik man ir info, tad apmēram ap 40 dalībnieki, info tāds bīja vakar.
Labas dienas, kāda doma cikos piektdien un no kurienes kurš startē???
Mans starts ir no Tukuma. Būtu labais sarunāt tikšanos vietu, piemēram Saldus tankshtelle un laiku. Tiktos tur un tālāk visi kopā kolonā!!?????
Labas dienas, kāda doma cikos piektdien un no kurienes kurš startē???
Mans starts ir no Tukuma. Būtu labais sarunāt tikšanos vietu, piemēram Saldus tankshtelle un laiku. Tiktos tur un tālāk visi kopā kolonā!!?????
...un no Cieceres tilta līdz finišam draudzīgi rīt putekļus...
Draiskulis wrote:Labas dienas, kāda doma cikos piektdien un no kurienes kurš startē???
Mans starts ir no Tukuma. Būtu labais sarunāt tikšanos vietu, piemēram Saldus tankshtelle un laiku. Tiktos tur un tālāk visi kopā kolonā!!?????...un no Cieceres tilta līdz finišam draudzīgi rīt putekļus...
Tur gan tālu jābrauc un pēc lietiem nu ļotu putēs
Vīri,novēlu visiem kuri piedalīsies(no šī foruma) sarakt treknākās sliekas,sameklēt gardāko motili,balto,viskošāko "pinku",uztīt vislabākās auklas,uztrīt visasākos āķus,samaisīt visgardāko barību,tad mierīgi apsēsties un ar smaidu sejā bez īpaša iespringšanas novinnēt šo čempi!
Ne asakas visiem!
P.S.Man reāli skauž,ka netieku -tad es būtu jums pogas izgriezis.
Спасибо за пожелание !!!
Vīri,novēlu visiem kuri piedalīsies(no šī foruma) sarakt treknākās sliekas,sameklēt gardāko motili,balto,viskošāko "pinku",uztīt vislabākās auklas,uztrīt visasākos āķus,samaisīt visgardāko barību,tad mierīgi apsēsties un ar smaidu sejā bez īpaša iespringšanas novinnēt šo čempi!
Ne asakas visiem!
P.S.Man reāli skauž,ka netieku -tad es būtu jums pogas izgriezis.
Danke danke danke !!!
Nu jāaaa, neviens nebrauks un pie upes, ja gadījumā kāds atbrauks tēlos, ka viens otru nepazīt
Nu jāaaa, neviens nebrauks un pie upes, ja gadījumā kāds atbrauks tēlos, ka viens otru nepazīt
... D. D. D.
es piemērām Volvo nepazīstu, cerams pienāks ar Dresden iepazīties ja ir kāds no Rīgas tad daži tiekamies 9.00 Ulmaņa maksima bet var arī Saldū reiķieniet, kamēr iees maximā un tā....
Es braukšu no Kuldīgas puses, 5dien apskate mašīnai jāiziet un tad laižu uz Ventu Plānoju būt ap kādiem 15-16 tajā laika posmā, ja kāds ir no Kuldīgas un arī vēlās doties uz SALMO kausu tad dodamies kopā PM.
Feeder.lv → Pasākumi,sacensības/События, спортивные мероприятия → Venta - Salmo kauss Pludiņš+Fīderis 2013