Re: Dažādi/Разное
Jan.
Man veikalā ir dabūnams , cenu ielišu rīt.
You are not logged in. Please login or register.
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Dažādi/Разное
Ir kāds lietojis Korum ANTI-TANGLE QUICK CHANGE BEADS?
Varbūt var kur dabūt LV? Labprāt pamēģinātu tādu.
Kāds varbut zin kur LV var iegādāties JAXON SENSO PICKER CONTROL SPC AK-SYJPC1
Cik milimetru liela acs sietam???
4 mm. diezgan resna plastmasas stieple.
Nezinu kur tik treknu motili dabūn angļi, bet šis konteineris drīzāk der balto sijāšanai, pārāk liela acs sietam
Par beigtā motiļa atsijāšanu ar sietu es zinu. Vai baltos arī mēdz atsijāt līdzīgi?
Dresden wrote:Nezinu kur tik treknu motili dabūn angļi, bet šis konteineris drīzāk der balto sijāšanai, pārāk liela acs sietam
Par beigtā motiļa atsijāšanu ar sietu es zinu. Vai baltos arī mēdz atsijāt līdzīgi?
Obligāti, veci baltie var sabojāt barību vienā mirklī.
Obligāti, veci baltie var sabojāt barību vienā mirklī.
Pag... tu to nopietni? Kā var noteikt vai mušu kāpurs ir jauns vai vecs? Parasti vairāk par 3 - 4 nosprāguši kāpuri pa visu baru nemēdz būt un tos var izlasīt ar roku. Lai gan es parasti neķēpājos un vēl nekad man daži atstiepušies mušu kāpuri nav sabojājuši barību:)
Dresden wrote:Obligāti, veci baltie var sabojāt barību vienā mirklī.
Pag... tu to nopietni? Kā var noteikt vai mušu kāpurs ir jauns vai vecs? Parasti vairāk par 3 - 4 nosprāguši kāpuri pa visu baru nemēdz būt un tos var izlasīt ar roku. Lai gan es parasti neķēpājos un vēl nekad man daži atstiepušies mušu kāpuri nav sabojājuši barību:)
Nu gadās kad baltie nosmokst parvadājot, tie nepārvēršas kasteros un sāk pūt. Vai arī dabūn salu, tados gadījumos labāk ir izsijāt.
kungi un dāmas, atgādinu, ka 5.-6.-7.un 8. 12. visos SALMO veikalos VISAI vasaras precei būs 50% atlaide, tas attiecās arī uz fīdera inventāru, kātiem, spolēm, barībām u.t.t.
cenas ir krietni labākas par tām, ko varu jums piedāvāt sezonas laikā
Labas zinas! Galvenais, lai ta prece tur butu -)
Parādi veikalu kurā nav preces :):), protams, ka šādai akcijai papildus preci klātnevedīsim , bet veikalos preces ir vairāk kā sezonā var notirgot :):)
...Guahoo termoveļai -40% . Silti iesaku
Piekrītu, ir OK un būtu pat ļoti OK, ja vien varētu vēl metrus 30 tālāk aizmest.
Jā, tas diemžēl ir mīnuss tam pludam, tālāk par 40 m aizmest bezcerīgi, kaut gan uztveršana ir līdz 80- 100 m, neskatoties, ka ražotājs dod tikai 50 m.
Līdz 10.02. pieņemu pasūtījumus inventāram un barībām no Sensas, Browning un Rive
barības un aksesuārus jāsūta pilniem iepakojumiem
inventārs, apģērbi nāk pa vienam
specifiska inventāra (kāti, platformas, siltie apģērbi)pasūtījumiem rēķinaties ar 30-50% priekšapmaksu
Izkatās ļoti ērts un parocīgs gadžets.
Browning Beleuchtetes Target Board
Browning Beleuchtetes Target Board
Das Feedern bei Nacht hat seine besonderen Reize. Man fängt in der Regel größere Fische, den diese sind im Dunkeln weniger scheu. Doch um die Anbisse dieser Fische zu erkennen, bedarf es einer gut ausgeleuchteten Feederspitze. Vor dem weißen Hintergrund mit den vertikalen schwarzen Linien erkennt man auch jeden noch so feinen Zupfer oder Anbiss. Die stromsparende Diodenbeleuchtung hilft nachts den Durchblick zu behalten.
Im Lieferumfang sind die benötigten 3 x AAA Batterien nicht enthalten.
Größe: 31x29cm
Un ir reizes kad pa nakti vajag, jo ar jāņtārpiņiem acis pi..s , bez dzeršanas gļjuko redze !!!
Feeder.lv → Inventārs/Снасти → Dažādi/Разное