Svētdien biju Buļļupē, atbraucām diezgan agri no rīta, pirms mums bija tikai viens cilvēks. Ūdens līmenis bija normāls, pāts ūdenis gan nedaudz duļķains. Pa cik bija diezgan tumš sākām nesteidzīgi riktēt štrumus un iekārtot copes vietu. Barību biju uzjaucis mājās, jo dikti negribējās ņemties pa aukstu ūdeni. Barība Traper Expert 300gr, Magic 400gr, melnzeme 2kg un aromatix Vanilla extra, vēl klāt piejaucu fluo mix sausiņus un nedaudz motili.
Beidzot sariktējis štrumus un nomērījis distanci (26m ) sāku copēt. Startā iepidžināju 5 nelielas barotavas, piesēju pavadu 75cm, 0,12 mm 14 izmēra āķi, kā ēsmu izmantoju 3 - 5 motiļi un pāris pinkas, iemetiens un sāku gaidīt. Sakumā intervāls bija ap 1 minūti, rezultātu tas nedeva, pirmās 45min nekas nenotika tad izlēmu nomainīt ēsmu, jo parasti te tumša reālāk ir noķert breksēnus, tāpēz uzliku slieku ar vienu balto un ieslēdzu dubiņšika režīmu. Pēc aptuveni 5 minūtēm pirmais brekšens bija man rokā! Tad sekoja otrs un viens aizbēga uz copes punktā! man likāk ka cope uz kādu laiku būs beigta, sāku aktīvi izmantot dipus un tas man reāli deva rezultātu, pamodinājis zivju interesi pret pasniegto kumosu tekoši ķēru zivtiņas. Reāli pārsteidza vimbas interese pret manis piedāvātaiem kumosiem šajā vietā agrāk vimbas ir trāpījušās, bet ne tik aktīvi kā todien, kopsumā man bija 6 gabalas, visas zemmēra, bet tā pat patīkami. Turpinājumā man cope nevedās,viss dēļ nereāli ātrī mainīgā ūdens līmeņa, nācās atkāpties uz atpakaļu un tas man sabojāja visu copes apetīti, tāpēc nolēmu ka man pietiek un sāku vakt kopā mantas. Zivis nebija lielas vidēji 300 gr, kopējais svars varētu būt ap 3kg. Protams varēja saķērt arī vairāk, bet es copēju diezgan slinki turklāt ar cepumu padusē! Atpūtos kolosāli, paveicās ka vējš gandrīz visu laiku pūta mugurā, citādi nez vai tik ilgi nosēdētu.
P.S. Iespējams tā vēl nav pēdējā cope šogad, ceru vēl kādu dien izrauties uz sīcenes copi!
Visa betona apmale pēc aptuveni pusotras stundas atradās jau ūdenī!
Un te ir Rapalas cimdi darbībā, copēts aptuveni trīs stundas, gandrīz kā jauni!