Re: LČ fidermakšķerēšanā 2018 / ЛЧ по фидерной ловле 2018
Mēnesi trennēties ? )) tak aizbrauciet notmali pacopet un nsipiet sev un citiem pratu . Bet ja nopietni, tad Wesā zivis ir, šodien abi ar siko nosedejam tur stundas 5, copeejaam gan ap 30 m gan ap 45 m, raudina, plicis un asari ir, nevar teikt, ka nonstopa, bet attodot kontaktu ar zivi cope vai noesta esma ir praktiski katra metiena, vienu bonusu palaidu, vareja but videjs breksuks pec uzvedibas . Zivis laidam vala, bet ta tiri uz aci lidz 2 kg katrs salasijam vissdus brinumus, lielakas zivis 100-120 grami. Sedejam asfalta lauman ap vidu, taatad zivis buus uz tilta pusi 100%, jautajums kas buus kreisaja mala, kur dzilums sakas jau no krasta ..., ja sanaks, tad tur pasedesu kadu vakaru pec darba, mani baida zivju esamiba dziluma, jo pavassri vinai tur isti nebutu ko darit .
Sacensibu kalendara jau sakotneji ir minetas 2 iespejamaas vietas - Wess un Zunda, velakais 2 nedelas ( 2 vikendus) pirms maciem vajadzetu but 100% skaidrai vietai, kur maci notiks, Wess ir ka pirma un galvenaa vieta, jautajums ir zivju esamiba dzilaja mala.
Personiigi man pašam ir vienalga, tiri no logikas viedokla vajadzetu stavosu udeni, arii kanaalu pieredze naaktu tikai par labu, bet ari Wess ir looti sarezgita vieta, tur gan var izšaut pa bonusam, , es un mans jauneklis butu par Zundu, lai ari uzskatu, ka puse LČ dalibnieku nav vel gatavi Zundai. Mailes tur sen jau nav jaker, pirmais fidera meginajums tur bija sagadisanas .
Tiiri sportiskas intereses peec paskatamies veel pasris dienas uz šo balsojumu )), un tikai tapec, ka Wess nav parbaudits šaja laikaa, ja nebuus % 60+ balsojumu par Zundu, tad paliek Wess ka sakotneji plaanots,
03.05. peecpusdienaa šo diskusiju beidzam , teiksim 15.00 beidzam balsojumu un pazinojam rezultatus , lai 04.05. gribeetaaji jau var trenneeties sacensiibu vietaa, ta ka Zundas fani sasparojaties, ja gribat ko mainiit .
Par nakosa gada LČ vietam varam lemt sezonas beigaas, aptuveni oktobra beigas/ novembra sakums, laiks, kad janodod sacensibu( LČ ) kalendari federaciju padome