1

Topic: Jelgavas makšķerēšanas festivāls

http://s2.uploads.ru/t/CJ3uz.jpg



Jau no bērna kājas esam pavadījuši dzīvi blakus upei. Esam tajā peldējušies,makšķerējuši, vizinājušies ar katamarāniem. Gribam parādīt, ka upe pilsētā ir kas vairāk par tiltu. Vēlamies parādīt jauniešiem, ka tepat līdzās ir veselīgs sporta veids kā makšķerēšana, kas ir aktīva atpūta dabā. Makšķerēšana māca nemēslot dabā, būt saskaņā ar to, lasīt dabas zīmes. Tāpēc veidojot “Jelgavas makšķerēšanas festivālu” vēlamies iemācīt bērniem to ko mums iemācija vectēvi un tēvi - kā noķert zivi. Dažiem varbūt tā būs pirmā reize, kaut gan dzīvo tepat blakus upei. Iespējams vecākiem nav makšķeres, ko iedot bērnam izmēģināt, vecāki ir aizņemti ikdienas darbos. Ši tad būs tā iespēja apgūt un iemēģināt.

Tāpēc visas ģimenes laipni gaidītas ar bērniem Lielupes promenādē ( Lielupes labais krasts) 12. augustā no 10:30. Pieredzējuši makšķernieki palīdzēs jūsu atvasītēm apgūt pludiņmakšķerēšanas pamatprasmes. Apmācību laikā norisināsies savstarpēja sacensība, par lielāko noķerto zivi. Uzvarētājiem sākuma komplekts makšķernieka gaitu uzsākšanai.

Kamēr bērni tikai mācīsies, pieredzējušie copmaņi, laipni lūgti parādīt prasmes fīdermakšķerēšanas sacensībās. Šīs gan nebūs tik strigtas sacensības kā čempionātu posmi, jo mūsuprāt galvenais ir hobijs. Tāpēc ir ieviesti ierobežojumi uz motiļa lietošanu un katram tiks izsniegtas 2 kg Salmo iebraojamās barības, ar ko tad būs jāstrādā, lai pierādītu savas prasmes. Motivācijai būs labas balvas no Sensas, Onore, Melno Cepurīšu Balerijas un protams galvenā balva - Korum accessory chair DELuxe (komplektā ar plauktiņu un bļodas turētāju).

Tiem, kas vairāk interesējas par copes rezultātu, krastā būs iespējams vērot upju zivju grillēšanas meistarklases.
Darbosies arī Melno Cepurīšu Balerijas izbraukuma telts un OK Cope veikaliņš.

Visi laipni gaidīti 12. augustā, Lielupes promenādē, Jelgavā!

Nolikums: http://www.copeslietas.lv/site/sacensib … fideri.htm

Post's attachments

plakātsviegls (1).jpg 944.96 kb, 6 downloads since 2017-07-25 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

2

Re: Jelgavas makšķerēšanas festivāls

Festivāla FB lapa: https://www.facebook.com/groups/1943772972530414/